Ga naar de inhoud

Altijd met korting kopen

  • door
altijd met korting kopen - kinderbijslag voor een vierde kindje - kinderopvangtoeslag krijgen - makkelijk geld verdienen

Wij proberen nieuwe spullen altijd met korting te kopen. Voor Sam was ik op zoek naar een nieuwe autostoel. Ik was al een tijdje aan het wachten op een goede aanbieding voor de Maxi-Cosi Rodifix (enkele weken geleden had ik deze stoel voor € 109 gezien, maar helaas kwam ik de stoel nu nergens voor een lager bedrag dan € 114 tegen), maar dat duurde me te lang; we hadden de nieuwe stoel nodig! Lees hier hoe ik tóch een lager bedrag betaalde!

Wissel.nl

Ken je de website Wissel.nl? Deze website koopt en verkoopt ‘tweedehands’ cadeaubonnen. Heb je zelf een cadeaubon waar je niets mee doet? Bijvoorbeeld omdat je nooit iets koopt bij die winkel? Dan kun je deze bon bij Wissel.nl inwisselen voor geld! (Maar je krijgt natuurlijk niet het gehele bedrag.) Iemand anders kan dan die bon (ook weer met korting) van Wissel.nl kopen!

Waar je wel rekening mee moet houden; de cadeaubonnen die op Wissel.nl aangeboden worden hebben vaak een beperkte geldigheidsduur. Er staat precies bij vermeld hoeveel maanden of dagen de bon nog geldig is. Soms krijg je meer korting als de cadeaubon niet meer zo lang geldig is.

Wissel.nl

Maar let op! Uit ervaringen van anderen heb ik begrepen dat je goed op de vervaldatum moet letten. Koop je een cadeaubon die nog een week geldig is? Dan moet je die natuurlijk diezelfde week nog besteden. Maar stuur je het artikel daarna terug? Dan lijkt de vervaldatum hetzelfde te blijven, waardoor je bon na die week niets meer geldig is! Dat zou natuurlijk zonde zijn. Zelf hebben we dit gelukkig nog niet meegemaakt, maar voor de zekerheid koop ik de bonnen alleen als ik vrijwel zeker weet dat ik het niet ga retourneren, of als de bonnen nog langer geldig zijn.

CashbackXL

Door een aankoop te doen via CashbackXL kun je geld terugkrijgen over je online aankopen. Zo koop ik voor de kinderen kleding bij TerStal, waar je maximaal 8% van je aankoopbedrag terugkrijgt. Vooral bij dure aankopen – denk aan witgoed, meubels of vakanties – kan dit bedrag aardig oplopen! Maar ook Wissel.nl is aangesloten bij CashbackXL, dus over de cadeaubonnen die je met korting koopt, krijg je ook nog eens cashback!

Hoeveel betaalde ik voor de autostoel?

Door voor € 95 een cadeaubon van € 100 te kopen via Wissel.nl – en ik was via CashbackXL naar deze website gegaan – was ik goedkoper uit. Voor de autostoel van € 114, betaalde ik uiteindelijk € 108,05! (€ 5 korting via Wissel.nl, en € 0,95 cashback.) Veel moeite? Dat valt mee! En bovendien kun je zo nieuwe spullen altijd met korting kopen! Maar let op; koop het natuurlijk wel alleen als je het echt nodig hebt 😉

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.