Ga naar de inhoud

Beste koopjes van april 2024

  • door
goedkoopste supermarkt - beste koopjes van april 2024

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Welke koopjes scoorde ik in april 2024?

Zonnebrand

Hoewel de zon zich nog niet echt heeft laten zien, ben ik al wel bezig met de zomer. Omdat mijn beide dochters niet tegen alle zonnebrand kunnen, was ik op zoek naar een nieuwe zonnebrand. Gelukkig had ik nog wat voorraad van vorig jaar, maar als het zomerse weer er is, ga ik daar niet lang mee kunnen doen. Op zoek naar een betaalbare maar goede (zonder te veel slechte ingrediënten) zonnebrand, ben ik dit jaar bij Naïf uitgekomen. Hopelijk reageert hun huid (en die van Thomas) er goed op!

Scapino

De voeten van mijn kinderen groeien maar door! Bij de Scapino scoorde ik twee paar sneakers (een voor Emily, een voor Hannah) voor € 12,- per stuk. Goedkoper vind ik ze niet zomaar meer!

Zeeman

Bij de lokale Zeeman waren de sokken in de aanbieding – ze stonden niet in de folder. Drie halen, vier betalen. Hoewel de kinderen op dat moment nog geen nieuwe sokken nodig had, heb ik al wel vast ingeslagen voor komende winter. De sokken van de Zeeman koop ik eigenlijk altijd. Ze zitten een stuk beter dan de sokken van sommige andere winkels en zijn goed betaalbaar. Ik verwacht niet dat ik nog een betere aanbieding tegen ga komen. Daarnaast had een Zeeman in de buurt Kinder Surprise in de uitverkoop (vanwege de houdbaarheidsdatum). In de supermarkt betaal je gemiddeld zo’n € 1,10 per ei – in een setje van drie. Normaal gesproken koop ik dit niet voor mijn kinderen, maar voor € 0,25 per stuk kon ik ze niet laten liggen!

Kruidvat

Al enkele dagen voor Koningsdag gold er op alle oranjeartikelen 1 + 1 gratis. Nu vond ik de kleding niet zo leuk, en heb ik de shirtjes voor volgend jaar ook al in huis. Wel vond ik rood-wit-blauwe schmink (onze huidige is bijna op, dat gaat snel met drie kinderen die twee keer Koningsdag vieren én een EK in aankomst) en betaalde ik slechts € 0,99 voor twee sticks.

Wat waren jouw beste koopjes van april?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.