Ga naar de inhoud

Beste koopjes van augustus

  • door
beste koopjes van augustus - gratis zwangerschapsboxen

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Hier lees je de beste koopjes van augustus die ik heb kunnen scoren. Spoiler: het waren vooral schoenen en kleding in de sale!

Sale bij H&M

Het was uitverkoop bij H&M! En hoewel ik eigenlijk niets nodig had voor mezelf of de kinderen, kocht ik toch een paar kledingstukken. Voor de baby was ik nog op zoek naar overslagrompers. Aangezien hij aan het begin van de winter geboren gaat worden wilde ik graag overslagrompers met lange mouwen. Bij de Zeeman vind je die nog weleens voor onder de € 4, maar bij vrijwel alle andere (goedkopere) winkels betaal je daar toch al snel € 6 (Wibra) tot € 9 voor… Bij H&M stonden al een tijdje een set met vijf rompers op mijn verlanglijstje en toen ik in augustus een kortingscode van 30% kreeg kocht ik daarmee de rompers. Ik betaalde daardoor maar € 14,70 voor vijf rompers. Dat lijkt me een koopje! Ook kocht ik voor mezelf nog twee positie-t-shirts. Ook daarover twijfelde ik, maar vrijwel elke keer net voor ik ging wassen waren mijn shirtjes weer op… Twee extra shirtjes vond ik wel € 6,99 waard. Verder heb ik me ingehouden! Hoewel er leuke dingen tussen zaten hadden we verder niets nodig.

Scapino sale

Ook bij Scapino was het sale. Hannahs voeten zijn alweer gegroeid en ze had naast haar sandaaltjes alleen nog een paar sneakers waar ze in paste. Tijd voor nieuwe schoenen? Ik twijfelde over de schoenen, maar toen de Scapino nog eens 20% extra korting gaf op alles in de uitverkoop, kocht ik niet alleen voor Hannah een paar nieuwe sneakers, maar ook alvast voor Sam een maatje groter.

Uitverkoop bij Van Haren

Hannah was niet alleen uit haar laarsjes en bijna uit haar sneakers gegroeid, maar half augustus kregen we haar sandalen niet eens meer aan… En wat doe je dan? Ik checkte Marktplaats voor een tweedehands paar, omdat ik voor de laatste weken van de zomer geen sandalen voor de volle prijs wilde kopen – ik wist namelijk al zeker dat ze volgende zomer niet meer zouden passen. Omdat er half augustus voor de weken erna tot wel 30 graden werd voorspeld, wilde ik wel een ander paar sandalen voor haar kopen. En dat vond ik bij Van Haren! (En ook bij Scapino vond ik een paar sandalen, voor slechts € 3,20! Helaas waren deze te klein.) Ik betaalde voor het setje € 5,74. Iets meer dan ik had verwacht, maar ik wilde Hannah niet met 30 graden in dichte schoenen laten lopen. (Overigens waren de sandalen waar ze uit was gegroeid ook nog beschikbaar in de winkel in haar volgende maat, maar die hadden aan het eind van de zomer nog steeds de originele prijs van € 22,99 en dat vond ik echt te veel voor een paar weken.)

Etos uit assortiment

Dat ze bij de Etos babytextiel verkopen wist ik niet, daar kwam ik een paar maanden geleden achter. Best betaalbaar was het, maar toch kocht ik niets. Ik zag een setje van twee boxpakjes; de ene vond ik erg leuk, de andere vond ik wat minder. € 12,99 vond ik te duur om daaraan uit te geven. Eind augustus ging al het textiel dat in de winkels hing uit het assortiment: 50% korting! Gelukkig was er nog één setje in de maat die ik wilde en zo scoorde ik voor € 6,49 twee boxpakjes! (Ideaal trouwens dat je online kunt zien of het in de winkel nog beschikbaar is!)

Wibra en Zeeman

Ook bij de Zeeman en de Wibra was het uitverkoop en kon je voor lage prijzen kleding kopen. Tot mijn teleurstelling zat er in de filialen waar ik was geweest niet meer veel leuks tussen, hoewel er nog behoorlijk wat hing. Wel kocht ik een shirtje voor de baby bij Wibra voor € 1,49 (in plaats van € 4,99) en nieuwe regenlaarzen in de volgende maat voor Emily (€ 5). Normaal gesproken schuiven de laarzen van Sam door naar Emily en Hannah, maar deze laarzen waren zo afgetrapt dat er bijna een gat in zat… Ik weet nu dus ook welke regenlaarzen ik nooit meer ga kopen!

paw patrol toren - ervaring movie park germanyMovie Park Germany

Ik vind dat ik dit best een koopje mag noemen: omdat we met ons Efteling-abonnement gratis naar Movie Park in Duitsland mogen, betaalden we slechts € 8, voor de parkeerkosten. Dat is niet veel voor een uitje naar een pretpark, toch?

zwangerschapsbox blije doos prenatal

Gratis zwangerschapsboxen

Daarnaast haalde ik in augustus diverse gratis zwangerschapsboxen op, onder andere bij Prenatal, Babydump en Babypark. Dat zijn ook mooie – gratis – koopjes!

Wat waren jouw beste koopjes van augustus?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.