Ga naar de inhoud

Beste koopjes van december

  • door
koopjes in juli - koopjes van juli - koopjes van december koopjes van januari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Hier lees je de beste koopjes van december die ik heb kunnen scoren.

Eindelijk kan ik weer zeggen dat ik meerdere goede aanbiedingen heb gescoord afgelopen maand!

Acties bij Kruidvat

Bij Kruidvat scoorde ik een Lego Friends adventskalender (alvast voor december 2024). Per stuk kostte deze kalender me € 11,49 – ik kocht er twee omdat ik denk dat ik er zowel Emily als Hannah eind volgend jaar blij mee kan maken!

En aan het eind van de maand was het eindelijk weer zover; de Krrrruidvat sale is begonnen. 50% korting op alles met een gele sticker! In het filiaal waar ik was lagen meters met speelgoed, dus ik heb alvast een voorraad cadeautjes ingeslagen! Voor Thomas kocht ik bijvoorbeeld een set met een ambulance, brandweerwagen en politieauto. Hier ben ik jarenlang naar op zoek geweest voor Sam, maar ik kon nooit het juiste formaat voor een schappelijke prijs vinden. Het eerste sinterklaas- of verjaardagscadeautje voor 2024 voor Thomas is dus binnen!

Daarnaast kocht ik nog meer met 50% korting: een dominoset (deze kocht ik twee keer) voor € 2,50, knutselspullen en kerstboomkaarsen. Het waren allemaal dingen waar ik al naar op zoek was, of waarvan ik zeker weet dat ik ze ga gebruiken.

Trekpleister

Ook bij de Trekpleister was er 50% korting! Ik scoorde sinterklaassokken met 50% korting (Ik kocht dit jaar nieuwe sinterklaassokken voor Sam, omdat alles te klein was. De meisjesversie van de sokken liet ik liggen; ik vond het vrij prijzig en Emily had dit jaar nog passende sokken. Nu kwam ik ze tegen met 50% korting dus heb ik ze alvast voor volgend jaar gekocht!) Daarnaast kocht ik lampjes voor onze kerstboom – een paar dagen voor kerst gingen de lampjes in onze boom ineens niet meer aan! In plaats van voor kerst (dure) lampjes te kopen, heb ik gewacht tot Kerstmis voorbij was zodat ik er een stuk minder voor betaalde.

Ik kocht ook enkele Lego-setjes met 50% korting en een soort Gameboy als verjaardagscadeau voor Sam.

Celebrations

Bij Albert Heijn – ik was de dag na kerst op zoek naar aanbiedingen voor ons verlate kerstdiner – kwam ik diverse verpakkingen Celebrations tegen! Omdat onze cadeauvoorraad voor volwassenen (ja echt, die hebben we) bijna op was heb ik er meerdere gekocht. Ik betaalde € 3 per verpakking – de fles Celebrations kost normaal gesproken € 7 of meer, dus ik vond dit een mooie actie!

Kleding

Bij veel kledingwinkels – ook online – is de sale begonnen! Ik kocht bij de C&A vijf zomerjurkjes voor zowel Emily als Hannah en betaalde slechts € 3,33 per jurkje dankzij een extra kortingscode. Ook kocht ik vijf shirtjes voor Thomas voor gemiddeld € 2,53 per stuk! Daarnaast shopte ik online bij H&M en kocht ik bijvoorbeeld een spijkerbroek voor mezelf (van € 20,99 voor € 5,99) en een jurk voor zowel Emily als Hannah voor € 5,99 (in plaats van € 17,99) per stuk.

Wat waren jouw beste koopjes van december?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.