Ga naar de inhoud

Beste koopjes van februari 2024

  • door
koopjes in maart - nog gebruiken - sparen voor je kind - hoeveel wil ik uitgeven - basisschool uitgegeven - koopjes van februari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Welke koopjes scoorde ik in februari? Je leest het hier!

In februari was het (bijna) overal uitverkoop. Kortingen tot wel 70% op de wintercollectie – en de lentecollectie verschijnt langzaamaan alweer in de winkels. Toch viel het voor mij tegen. Misschien omdat we nog geen nieuwe dingen nodig hadden (de winterjassen van dit jaar zouden volgend jaar nog steeds moeten passen, tenzij de kinderen ineens een groeispurt krijgen) die ik normaal gesproken op de groei koop. Daarnaast zijn we flink aan het opruimen met de aankomende verhuizing in zicht, we verkochten afgelopen maand meerdere dingen via Marktplaats en ons oude huis raakt al een beetje leger, heel fijn! Zo gingen afgelopen week de yogabal (die ik tijdens de zwangerschap gebruikte) en het babynestje (waar Thomas helaas al uit is gegroeid) de deur uit. Voor we gaan verhuizen kan waarschijnlijk ook het wiegje verkocht worden, net als de babyinzet van de Stokke kinderstoel. Toch fijn dat we wat minder mee hoeven te nemen met de verhuizing!

Gelukkig waren er wel een paar koopjes die ik scoorde in februari.

Carnaval

Bij Kruidvat waren enkele dagen voor carnaval de carnavalsspullen al 1+1 gratis. Omdat ik eerder twijfelde over een knalroze en een zilveren legging voor Emily, kocht ik ze nu toch!

Kruidvat

Daarnaast scoorde ik nog meer koopjes bij Kruidvat: ik kocht twee adventskalenders van Frozen voor € 2,50 per stuk. Ik had ze vorig jaar al zien liggen, maar € 20 per stuk vond ik echt veel te veel. Voor € 2,50 kon ik ze niet laten liggen en aangezien ik het zowel voor Emily als Hannah een leuk sinterklaascadeautje vind, heb ik er twee meegenomen.

Eind februari waren (eindelijk!) de toetenboeners/billendoekjes van Kruidvat in de aanbieding. Dat zijn ze wel vaker, maar het is heel lang geleden dat de aanbieding zo goed was; 1+1 gratis. Ik kocht alvast zes dozen (ik wilde er minder kopen vanwege de verhuizing, maar dan moest ik verzendkosten betalen…). Die komen met vier kinderen wel op!

Wat waren jouw beste koopjes van februari?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.