Ga naar de inhoud

Beste koopjes van januari 2024

  • door
koopjes in juli - koopjes van juli - koopjes van december koopjes van januari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Welke koopjes scoorde ik in januari? Je leest het hier!

Kruidvat sale

Laten we maar beginnen met de Kruidverkoop! Op artikelen met een gele sticker kreeg je 50% korting, en op textiel al snel 75%! Hoewel ik elk jaar van plan ben om minder te kopen, lukt me dat met deze sale toch nooit zo goed… Wat kocht ik allemaal in januari tijdens de Kruidverkoop?

  • Bobbi boekje met drie verhalen, waaronder ‘Bobbi gaat verhuizen’; dat leek me wel toepasselijk voor onze kinderen (€ 1,49)
  • Twee spellen van Speelkwartiertje, als cadeautje. Op Bol.com bijvoorbeeld kosten deze spellen al snel meer dan € 10 per stuk. (Ik betaalde € 5,99 voor twee spellen)
  • Thermobroek (voor mezelf). Ik weet nog niet wanneer ik deze ga gebruiken, maar het komt vast eens van pas. (Ik betaalde hiervoor € 2,49. Dat is geen geld voor een thermobroek, toch?)
  • Twee giletjes – eentje voor Emily en eentje voor Hannah. (Deze waren € 2,50 per stuk)

En ja, de laatste week gold niet 50%, maar 75% korting op de meeste afgeprijsde artikelen, niet alleen meer op textiel. Daar moest ik natuurlijk ook nog een kijkje nemen en dat deed ik in meerdere filialen. Ik kocht nog wat knutselsetjes, twee rugzakken, kleine auto’s, Lego, leesboekjes en zelfs alvast wat groentepotjes voor Thomas voor als hij ouder dan zes maanden is voor slechts € 0,25 per stuk!

Wibra sale

Niet alleen bij de Kruidvat was er sale, maar ook bij de Wibra. (Oké, en bij nog heeeel veel andere winkels, maar niet overal kocht ik iets.) Wat kocht ik bij de Wibra?

  • Dekbedovertrek van Supermario – dat is een leuk cadeau voor de verjaardag van Sam. (€ 12,50)
  • Een pyjama voor Thomas – € 3,99
  • Ondergoed voor Sam – € 2,25
  • Sokken voor Thomas (op de groei) – € 1,35
  • Haarelastiekjes voor Emily – € 0,25

Kledinguitverkoop

Ook in veel kledingwinkels was het uitverkoop! Ik kocht een shirt met lange mouwen voor Emily ( € 1 bij de Bristol), zes jeggings (voor Emily en Hannah) voor gemiddeld € 3,82 per stuk bij H&M, een jas voor Emily (€ 10,50 bij HEMA), voor beide meiden een glittermaillot voor Kerstmis volgend jaar ( € 1 per stuk bij HEMA), een joggingbroekje voor Thomas (€ 2,40, ook bij HEMA) en een vestje voor Emily ( € 4,80, ook bij Hema).

Waterdoekjes

Wij zijn fan van de waterdoekjes van de Kruidvat, die gebruik we als billendoekjes en als toetenboeners. Helaas zijn deze de laatste jaren flink in prijs gestegen en is er eigenlijk nooit meer een goede aanbieding. Afgelopen maand had de Trekpleister een 1+1 gratis aanbieding op de waterdoekjes, en aangezien Kruidvat en Trekpleister meestal wel hetzelfde zijn durfde ik de gok te nemen en kocht ik twee dozen met doekjes. En ja hoor, deze zijn net zo fijn als die van de Kruidvat!

 

Nog meer koopjes

Via Marktplaats kocht ik een iELM-pak voor Hannah (€ 16,89 inclusief verzendkosten), en voor volgend jaar kerst kocht ik alvast wat leuke bakspullen bij Kik (zes figuurtjes voor € 0,58)

iELM.nl

Wat waren jouw beste koopjes van januari?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.