Ga naar de inhoud

Beste koopjes van maart 2024

  • door
besparen op kosten koper - extra kosten huis kopen - beste koopjes van maar 2024

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Welke koopjes scoorde ik in maart 2024? Je leest het hier! (En ja, we verhuizen over anderhalve maand, dus ik ben vooral op zoek naar koopjes voor onze nieuwe woning!)

Wasmachinekast

In ons nieuwe huis hebben we een bijkeuken waar ik kan wassen, en wat kijk ik daarnaar uit! Eindelijk niet meer twee trappen op en af om de wasmachine aan te zetten, uit te zetten, wasmanden naartoe te sjouwen en de was uit te zoeken. Ik heb altijd gezegd dat de wasmachine en droger beneden moesten komen te staan als we ooit zouden gaan verhuizen, en dat gaat nu dus écht gebeuren. Om het mezelf nog gemakkelijker te maken, wilde ik de wasmachine en droger op een hogere hoogte hebben – zodat ik minder vaak hoef te bukken. Al snel kwam ik uit bij Wastoren.nl. Daar zag ik precies de kast die ik wilde hebben! Maar ai, € 1176,- kost deze kast. Een hoog bedrag, maar dat zou ik er wel voor over hebben gehad. Gelukkig vond ik deze website eind vorig jaar al en bleef ik de website regelmatig in de gaten houden. Soms kwam er een kortingscode met 10% korting, maar omdat die af en toe terugkeerde besloot ik nog niet te bestellen. Tot er een code kwam met 14% korting! Dat lijkt niet veel meer dan 10%, maar op het hoge bedrag scheelt het bijna € 50! Toen kon ik de bestelling niet langer uitstellen. Nog steeds betaalde ik een hoog bedrag (€ 1011,36) maar dat heb ik er zeker voor over!

Ikea koopjeshoek

In het nieuwe huis willen we alle kinderkamers een upgrade geven. Maar hoe? Dat weten we nog niet zo goed. Een leuk kastje of plankje erbij, een kleurtje op de muren?

Voor Emily hebben we al een bed, en we twijfelden of we de onderkast van dat bed erbij zouden kopen bij Ikea. Daar hoefden we niet heel lang over te twijfelen, want bij een bezoekje aan de Ikea zagen we in de koopjeshoek precies die onderkast, voor de helft van de prijs! Er zat een krasje (van nog geen centimeter) op de binnenkant van een van de planken – dat zou je niet eens zien. Deze kast namen we natuurlijk mee!

VIP-dag bij Leen Bakker

Op zoek naar goed laminaat werden we door kennissen verwezen naar een laminaatvloer van de Leen Bakker, waar zij erg tevreden over zijn. Vanwege tijdsgebrek hebben we niet verder gezocht, maar besloten we voor die vloer te kiezen. We vonden de vloer mooi en anders zouden we nog uren-, dagen-, of wekenlang gaan twijfelen. Op het moment dat ik de vloer wilde gaan bestellen was deze in de aanbieding; van € 13,59 per vierkante meter voor € 8,99. Dat is een mooie korting! Toen viel mijn oog op een zinnetje bovenaan de website “morgen VIP-dag, 15% korting op alles”. Zou dat ook gelden voor artikelen die al in de aanbieding waren? Dat ging ik proberen, dus de bestelling moest een dagje wachten. En ja hoor, voor de 27 pakken laminaat die we nodig hadden betaalde ik uiteindelijk € 513,85, in plaats van € 913,86. En daarmee hebben we de laminaatvloer op de zolder en de eerste verdieping kunnen leggen.

Kruidvat

Thomas was flink gegroeid en daarom moest ik op zoek naar nieuwe slaapzakken. Maar zelfs bij de Wibra betaal je zo’n € 15 voor een slaapzak… Ook de Prenatal en de TerStal vond ik vrij duur, net als de Kruidvat. Marktplaats dan maar? Ook daar vond ik niet echt wat ik zocht. Gelukkig heeft de Kruidvat regelmatig acties bij het babytextiel en door de 1 + 1 gratis-actie, betaalde ik voor twee nieuwe slaapzakken maar € 12,99!

Wat waren jouw beste koopjes van maart?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.