Ga naar de inhoud

Beste koopjes van november

  • door
besparen op luiers - koopjes in februari - beste koopjes van november

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Hier lees je de beste koopjes van november die ik heb kunnen scoren.

Eerlijk gezegd heb ik deze maand niet veel koopjes kunnen scoren. Want tja, hoogzwanger ga je toch wat minder snel op pad, en als je net bevallen bent ga je al helemaal niet naar het winkelcentrum toe. Er zijn dan ook maar een paar koopjes die ik deze maand heb gescoord!

En ondanks dat het deze maand Black Friday was, hadden we eigenlijk niet veel nodig. Op Black Friday hebben we gebruikgemaakt van de actie van Ziggo, waarbij we 12 maanden lang 50% korting krijgen op ons abonnement. Omdat we deze hebben aangevraagd via CashbackXL, krijgen we – als het goed is – nog eens € 85 extra terug. Dat zou mooi zijn!

Houten speelgoed

Ik ben dol op houten speelgoed zoals de regenbogen van Grimms en al het duurzame speelgoed van Grapat. Maar we hebben er vrijwel niets van, omdat het zo ontzettend duur is. Bij de Aldi verkochten ze in november een houten speelgoedset, vergelijkbaar met een set van Grapat. Een stuk goedkoper! Deze heb ik in huis gehaald. (Oké, dat heeft iemand anders voor me gedaan want omdat ik net bevallen was kon ik het huis niet uit)

Luiers bij Trekpleister

Bij de Trekpleister zijn – en dat was lang geleden – de luiers in de aanbieding; het tweede pak is gratis! Sam en Emily zijn zindelijk, en Hannah draagt ook niet altijd meer een luier, maar met een nieuwe baby moet ik natuurlijk wel gebruikmaken van deze actie! Voor nu heb ik alleen maat drie gekocht. Thomas zit nu nog in maatje 1, dus die pakken liggen voor nu eigenlijk alleen nog maar in de weg… Maar deze actie is zo lang geleden dat ik de luiers niet kon laten liggen.

Wat waren jouw beste koopjes van november?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.