Ga naar de inhoud

Beste koopjes van oktober

  • door
koopjes in oktober - koopjes in januari - beste koopjes van oktober

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Hier lees je de beste koopjes van oktober die ik heb kunnen scoren.

LEGO

Bij zowel Kruidvat (50% korting op bepaalde LEGO-sets) en Bol.com (2+2 gratis op geselecteerde sets) was de LEGO goed in de aanbieding! Ik kocht meerdere sets, voor zowel pakjesavond als cadeautjes op voorraad, bijvoorbeeld voor kinderfeestjes. Een LEGO-setje dat je op een kinderfeestje geeft kost toch al snel acht tot tien euro, dus de 50% korting die ik erop kreeg is mooi meegenomen!

Kruidvat

Naast de korting op LEGO-sets had de Kruidvat nog meer online afprijzingen, variërend van 25% tot 75% korting. Ik kocht wat babysokjes online, en kocht ook een aankleedkussenhoes. Ik twijfelde al een tijdje of ik er niet een extra nodig had, dus voor € 2,25 kon ik deze niet laten liggen!

Wibra beddengoed

Aan het eind van oktober was de Wibra flink aan het stunten met prijzen van het beddengoed. Dekbedden die normaal flink duurder zijn, waren nu maar € 2,50! Gelukkig heb ik me in kunnen houden – de kinderen hebben genoeg dekbedovertrekken – maar Emily vroeg al een tijdje om een roze of groen hoeslaken in plaats van een grijze. Bij de Wibra scoorde ik deze voor slechts € 2,50! Ook voor het peuterbed van Hannah kocht ik twee hoeslakens voor € 2,50 per stuk.

Babygym

Al een tijdje was ik op zoek naar een babygym. De vorige die we hadden was na vijf kinderen (hij was tweedehands van vrienden) echt versleten. Het was een stoffen babygym en was al zo vaak gerepareerd dat ik ‘m weg heb gedaan toen Hannah er te groot voor werd. Voor ons vierde kindje wilde ik er graag weer een, omdat de vorige kinderen er zo vaak onder gelegen hebben. (Want tja, wat geef je anders een vierde kindje voor Sinterklaas?) Maar wat zijn die dingen duur! Uiteindelijk kocht ik er eentje bij Bol.com met flinke korting in de uitverkoop! Ik betaalde er (slechts) € 17,70 voor (en eigenlijk nog minder vanwege de 4% korting die ik kreeg via de waardebon van CashbackXL).

Wat waren jouw beste koopjes van oktober?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.