Ga naar de inhoud

Beste koopjes van september

  • door
beste koopjes van augustus - gratis zwangerschapsboxen

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Hier lees je de beste koopjes van september die ik heb kunnen scoren.

Enveloppen

In november wordt baby #4 verwacht en ik ben druk bezig om ervoor te zorgen dat alles in huis is en alles geregeld is. Zo kocht ik alvast de enveloppen voor de geboortekaartjes: bij Boekenvoordeel kocht ik 40 enveloppen (14×14) voor € 5. Dat is € 0,125 per envelop. Bij de Action was ik wat goedkoper uit geweest, maar omdat ons geboortekaartje 13×13 is en ze bij de Action alleen goedkope vierkante enveloppen van 16×16 hadden vond ik dat niet passend. Voor 40 enveloppen had ik wel € 1,75 kunnen besparen én had ik 40 kaarten erbij gehad (geen idee wat ik daarmee zou moeten…). Maar als ik de enveloppen online vooruit had besteld op de website waar we ook het geboortekaartje willen bestellen dan was ik, zonder verzendkosten, al meer dan € 10 voor alleen de enveloppen kwijt geweest.

Spijkerbroeken bij TerStal

Een spijkerbroek bij TerStal voor Sam kost € 24,99 – maar dat heb ik er nog nooit voor betaald. Ik wacht altijd op de aanbieding twee broeken voor € 35, die regelmatig voorbij komt. Bovendien kreeg ik deze maand het bericht dat ik genoeg punten had verzameld voor € 10 korting, waardoor ik nu € 25 voor twee nieuwe spijkerbroeken betaalde. Dat vind ik nog eens een leuke prijs!

Wehkamp jassen

Het was sale bij Wehkamp. Omdat Emily’s zomerjas volgende zomer waarschijnlijk te klein is, maar er nog perfect uitziet, wist ik al dat ik voor volgende zomer een jas van hetzelfde merk wil hebben. Nieuwprijs van een zomerjas van dit merk: € 69,99. Nou, dat ga ik er echt niet voor betalen. Gelukkig waren ze in de sale een stuk goedkoper, en omdat Sam een nieuwe tussenjas nodig had (die van afgelopen lente is echt te klein) kon ik mijn kortingsbon uit de zwangerschapsbox gebruiken. Hierdoor betaalde ik ongeveer € 17 voor de zomerjas voor Emily volgend jaar, als € 17 voor de tussenjas van Sam die hij binnenkort al nodig heeft (nieuwprijs: € 46). Dat is tenminste een fijne korting!

Helaas was het dat voor deze maand, meer koopjes wist ik helaas niet te scoren – maar eerlijk gezegd denk ik dat ik op dit moment niets nodig heb en ook voor volgend jaar heb ik al behoorlijk wat zomerkleding.

 

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.