Ga naar de inhoud

Een jaar AH Premium – Wat is onze ervaring met AH Premium en wat hebben we bespaard?

  • door
ervaring met AH Premium

Een jaar geleden kochten we het AH Premium-abonnement. We betaalden € 12,- om een jaar lang te mogen profiteren van de voordelen van dit abonnement. Wat heeft het ons bespaard? En gaan we dit nu weer nemen? Lees hier onze ervaring met AH Premium!

Besparen met AH Premium

In de app van AH kun je precies zien hoeveel geld je al bespaard hebt met AH Premium! Ik zette onze besparingen en extra’s van afgelopen jaar op een rijtje.

10% korting op het bio-assortiment

€ 1,93 bespaard op biologisch. Eigenlijk koop ik nooit biologisch, behalve als het goedkoper is dan een gewone variant van een product. Het enige wat ik vorig jaar af en toe biologisch kocht waren potjes babyvoeding voor Hannah. Deze had ik op die momenten nodig, dus die € 1,93 korting is mooi meegenomen. Komend jaar hebben we geen potjes babyvoeding nodig, dus van deze korting zullen we volgend jaar niet profiteren.

2x zo snel zegels sparen

Heel eerlijk; ik spaar zelden mee met de acties van de Albert Heijn. Ik maak anderen blij met mijn volle kaarten, maar zelf gebruik ik hooguit een keer een volle spaarkaart van de uitjes-zegels. Omdat ik dan meestal meerdere kaarten vol heb, heb ik die dubbele zegels eigenlijk helemaal niet nodig. Hiervoor hoef ik volgend jaar geen abonnement op AH Premium te nemen.

2x zo snel koopzegels sparen

Dankzij het abonnement op AH Premium heb ik 1935 extra koopzegels gekocht, wat neerkomt om € 9,50 extra rente.

AH Miles

Afgelopen jaar kreeg ik 755 extra AH Miles dankzij het premiumabonnement. 1000 AH Miles kan je inwisselen voor een tegoedbon van € 5,-. Deze 755 AH Miles zijn dus omgerekend € 3,77 waard. (In een enkel geval, zoals afgelopen weekend, krijg je meer voor je AH Miles; ik heb 1000 AH Miles ingeleverd voor € 10,- korting op de boodschappen. In dit geval waren de 755 AH Miles die ik heb verdiend, € 7,55 waard!)

Bonus Box-aanbiedingen

Afgelopen jaar heb ik hier volgens de app € 26,02 mee bespaard. Het waren echter vooral dingen die ik eigenlijk niet nodig had, of binnenkort een keer wilde kopen als het in de aanbieding zou zijn. Ook heb ik nooit meer dan drie bonusaanbiedingen tegelijk geactiveerd. Die besparing telt voor mij dus niet helemaal mee als ik denk aan of ik het AH Premium-abonnement wil verlengen.

Volgend jaar weer besparen met AH Premium?

Als ik kijk naar de besparingen die voor mij écht meetellen (koopzegels en AH Miles) heb ik het afgelopen jaar € 13,27 bespaard (of eigenlijk: extra gekregen). Dat is meer dan de € 12 die ik ervoor betaald heb, dus wat dat betreft heb ik het eruit gehaald. Qua wat we eruit hebben gehaald is onze ervaring met AH Premium positief.

De laatste tijd doen we echter veel minder vaak bij de Albert Heijn boodschappen, dus ik denk niet dat we volgend jaar die € 12 er weer uit gaan halen. Daarom heb ik het AH Premium-abonnement stopgezet.

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.