Ga naar de inhoud

Koopjes van april

  • door
koopjes van april

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van april?

LEGO bij Intertoys

2 + 1 gratis op LEGO, dat komt vaker voor. Maar niet vaak in combinatie met LEGO-sets die al 25% korting hebben! Ik kocht bij Intertoys een set van LEGO stuntz, een koffertje met blokjes en LEGO van Frozen en betaalde daarvoor € 38,38. Volgens de LEGO-adviesprijzen zou ik er € 69,97 voor moeten betalen – maar dat zou ik er nooit aan uitgeven! Als ik op dit moment naar de laagste prijzen kijk, dan was ik er ruim € 57 aan kwijt geweest!

(En ja, het zijn natuurlijk wel sets waarvan wij denken dat onze kinderen er blij mee zijn! Het zijn geen sets die we anders niet gekocht zouden hebben. Deze sets zijn vast in huis voor een toekomstige verjaardag of als sinterklaascadeau.)

Spijkerbroeken bij TerStal

De spijkerbroeken van TerStal vind ik voor Sam het fijnst, maar € 24,99 per spijkerbroek… Dat vind ik nogal veel! Dankzij de actieprijs van € 35 voor twee spijkerbroeken en een kortingscode van € 5 betaalde ik maar € 30 voor twee spijkerbroeken. Dat vind ik een betere prijs!

Zonnebrand

Zonnebrand is duur, zeker als je meerdere kinderen hebt die niet tegen alle soorten zonnebrand kunnen waardoor je een duurder merk aan moet schaffen… De zonnebrand van Dr. Leenarts was in de aanbieding bij de Kruidvat: 1 + 1 gratis! Voordat ik ging bestellen kreeg ik een mailtje van Dr. Leenarts dat ook via hun eigen site de zonnebrand 1+ 1 gratis zat. En wat bleek, toen ik de prijzen ging vergelijken? De zonnebrand was goedkoper via hun eigen website! Deze heb ik dus niet bij de Kruidvat besteld.

Stapelstein

Tja, of dit echt een koopje is… Dat weet ik niet. We hadden het namelijk niet écht nodig. Tijdens onze zoektocht naar een cadeau voor Hannahs tweede verjaardag kwamen we steeds meer tot de conclusie dat onze voorkeur uitging naar open-ended speelgoed – hoe blij Hannah ook zou zijn met de IJscowagen van V-Tech. Nog meer Playmags vonden we niet leuk om te vragen, maar uiteindelijk kwamen we op het volgende cadeau: Stapelstein.

We vonden het echter zo duur, dat we besloten om te wachten op een goede aanbieding en dan de ene helft met Hannahs verjaardag te geven (niet alleen door ons, maar ook door anderen) en de andere helft krijgen de kinderen samen in december. Uiteindelijk vonden we een goede aanbieding voor Stapelstein en betaalden we € 180 voor acht stuks! Voor degenen die Stapelstein niet kennen klinkt dit als ontzettend duur speelgoed (en dat is het ook), maar om te vergelijken: wij betaalden slechts € 22,50 per steen. Normaal gesproken betaal je € 175 voor een set van zes (€ 29,17 per steen), tot € 209 voor een set van zeven stenen (€ 29,87 per steen), of € 34,95 voor een losse steen.

Luiers

Luiers bij de Aldi? Ik kan me niet herinneren dat ik die eerder heb gezien! In de folder stonden deze luiers voor een probeerprijs met 15% korting op de toch al goedkope prijs. Ik betaalde € 4,99 per pak voor Hannah – met 36 stuks in een verpakking is dit minder dan € 0,14 per luier. Dat is een leuke prijs om het eens te proberen!

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.