Ga naar de inhoud

Koopjes van december

  • door
koopjes van december

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van december?

Hello Fresh

Dankzij een code die ik op Instagram tegenkwam, scoorde ik flinke korting op maar liefst twee Hellofresh-boxen! Voor de eerste box betaalde ik € 5,99, voor de tweede box slechts € 0,99. Dat waren goedkope maaltijden!

 

Too Good To Go

Het kostte wat moeite, maar deze maand bemachtigde ik eindelijk weer eens een Too Good To Go-box van de Lidl. Hoewel er steeds minder producten in lijken te zitten (vroeger zat er nog weleens voor € 15 groente en fruit in, tegenwoordig is het vaak maar net meer dan € 9), waren het wel producten die we altijd gebruiken. Dat was een goede deal!

Sinterklaasspullen

Op vijf december was ik in het winkelcentrum en waren alle sinterklaasproducten al afgeprijsd. Ik haalde wat extra chocoladeletters, kocht cadeaupapier met 50% korting (ik betaalde maar € 0,25 per rol) en kocht eindelijk de sinterklaastruien die ik eerder al zo leuk vond, maar te duur. Ik betaalde nu € 3,99 per trui in plaats van € 7,99 en ik kocht ze allebei in een grotere maat zodat de truien volgend jaar passen!

Scapino

De Scapino-outlet in de buurt is per 31 december 2022 helaas gesloten, en daarom was afgelopen maand vrijwel alles afgeprijsd naar € 1. Toen ik halverwege december in de winkel kwam, moet ik zeggen dat er vrij weinig te halen viel – ook al stond er voor openingstijd al 20 man voor de deur te wachten. De winkel was een puinhoop, alles lag door elkaar en er waren maar weinig leuke dingen meer. Toch kocht ik voor Sam een paar teenslippers die hij hopelijk deze zomer past – van € 24,99 voor € 1. Als ze niet passen dan kan ik ze altijd nog verkopen via Marktplaats.

Blokker sale

Ik wist niet dat de sale bij de Blokker weer was begonnen, totdat ik in de folder zag staan dat er 50% extra korting was op afgeprijsde artikelen. Helaas was er bij ons in de buurt weinig te vinden (vond ik). Toch kocht ik alvast twee spellen voor pakjesavond volgend jaar (of een ander moment): Levensweg Junior en Risk Junior. Voor de eerste betaalde ik € 10, voor de tweede slechts € 8,50! Vergelijk dat maar eens met de ‘normale’ prijzen!

Hopelijk zijn er volgend jaar, ondanks alle gestegen prijzen, weer goede koopjes te vinden!

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.