Ga naar de inhoud

Koopjes van februari

  • door
koopjes van december

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van februari?

Luiers bij de Trekpleister

Eindelijk was er weer een goede luieraanbieding bij de Trekpleister: € 18 voor drie grote pakken luiers. Het was lang geleden dat ik die aanbieding had gezien, maar het was een mooi koopje!

Sale – kleding

Eigenlijk was er in elke (kleding)winkel wel een uitverkoop! Alle winkels moesten duidelijk van hun winterspullen af. Bij de Zeeman hingen nog wat verlaten kersttruien in de sale. Ik scoorde een kersttrui voor volgend jaar voor Sam voor slechts € 2! Daarnaast kocht ik via kleertjes.com een warme winterjas voor Emily voor volgend jaar. € 25 was iets meer dan ik uit had willen geven aan een goede winterjas, maar deze vond ik zo mooi én was lekker warm dat ik ‘m toch gekocht heb. Bovendien was de oorspronkelijke prijs € 79,99. Dan kun je dit toch wel een koopje noemen?

De beste uitverkoop – al hebben ze er niet altijd leuke kleding – was toch wel bij de Kik. Ik kocht daar in de sale al een trui voor Emily, maar een week later was er 50% extra korting op de saleprijs! Ik kocht nog drie truien voor Emily voor volgende winter alvast, voor slechts € 1,99 per stuk!

Bij de TerStal waren de jongensjeans in de aanbieding, die ik altijd voor Sam koop; 2 voor € 35. Tja, dat is toch nog € 17,50 per broek, dus ik twijfelde… Enkele dagen later kreeg ik een mailtje met een kortingscode van € 5! Ik heb alvast twee broeken in de volgende maat gekocht, nu voor maar € 15 per stuk.

Sale – schoenen

Bij de Scapino was het uitverkoop! Toevallig hadden we twee weken geleden Emily’s voeten opgemeten en bleken haar laarzen nog precies te passen – maar de rits is zo versleten dat ze de laarsjes zelf niet meer open en dicht kan maken. In de uitverkoop kocht ik dezelfde laarsjes – maar dan een maat groter – voor € 9. Ideaal! Ook voor Sam kocht ik voor komende lente alvast wat sneakers – dat die lage sneakers uit de wintercollectie komen, heeft hij echt niet in de gaten.

Lidl – To Good To Go

Ook deze maand scoorde ik weer een Too Good To Go-box van de Lidl met groente en fruit. Sperziebonen, spinazie, bloemkool, witlof, mandarijnen, tomaatjes, appels, bananen… die € 2,99 was het weer absoluut waard!

Kruidvat

De billendoekjes van de Kruidvat die wij gebruiken zijn regelmatig in de aanbieding, maar meestal vind ik deze aanbieding niet goed genoeg. Nu betaalde ik slechts € 25 voor drie dozen tijdens een speciale extra koopavond! Ik kocht deze aanbieding twee keer, dus voorlopig kunnen we weer even vooruit.

Daarnaast zag ik in de folder een spel dat al maandenlang op mijn verlanglijstje staat, maar dat ik écht te duur vond om te kopen. Ik had het daarom alvast op mijn verlanglijstje gezet. Bij de Kruidvat stond het spel nu in de folder voor maar € 12,99, en dankzij de speciale kortingen bij de extra koopavond, betaalde ik maar € 9,09!

Foodello

Deze maand hebben we weer een bestelling bij Foodello gedaan; zo kochten we bijvoorbeeld vier stuks rolfondant (die ik nodig had voor de taart voor Sams verjaardag) voor maar € 1,44! In elke andere winkel zou ik daar zonder korting minimaal € 7,96 voor hebben betaald… In totaal waren we nog geen € 33 kwijt, en hebben we meer dan € 70 bespaard!

Dat waren mijn koopjes van februari. Welke koopjes heb jij deze maand gescoord?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.