Ga naar de inhoud

Koopjes van januari

  • door
koopjes van december

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van januari?

Green Chef

Ook deze maand had ik weer een Greenchef-box, deze keer voor € 5,99. Twee lekkere recepten, de derde viel tegen. Helaas ontbraken er enkele ingrediënten. Daarnaast vinden we het écht te duur, dus dit was – waarschijnlijk – de laatste keer.

Kruidvat

De Kruidvat-sale is weer begonnen! Helaas was het aanbod lang niet zo groot als vorige keer, en lag er na een paar weken geen speelgoed meer tussen. Ik kocht een opvouwbaar voetbaldoel voor Sam voor € 4,50 (50% korting) en een joggingbroek voor Emily voor € 1,74 (75% korting). Vanaf 23 januari was het 75% korting op (bijna) alles en kocht ik ook nog wat babyspeelgoed (als toekomstige kraamcadeaus), een gymtas van Minnie Mouse (die we pas over anderhalf jaar nodig hebben, waarschijnlijk), een jurk voor Emily, pols-, knie- en elleboogbeschermers (voor maar € 2,49) en een pak luierbroekjes van Pampers!

Airmiles-actie

In het weekend van 7 januari kon je je Airmiles inleveren voor korting op je boodschappen bij Albert Heijn. Normaal gesproken krijg je € 5 korting bij inwisseling van 1000 Airmiles, deze keer was dat € 10! Dit is niet echt een koopje, maar het was wel een goede actie!

TerStal

Bij kledingwinkel TerStal was de sale begonnen. Ik kocht een vest en een joggingbroek voor mezelf – die stonden al een tijdje op mijn lijstje, en hier waren ze maar € 7 per stuk! Daarnaast kocht ik ondergoed voor Sam en Emily, alvast in de volgende maat. € 2 voor twee hemden vond ik een goede aanbieding, want zelfs bij de Zeeman is het tegenwoordig (veel) duurder.

 

Dat waren mijn koopjes van januari. Welke koopjes heb jij deze maand gescoord?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.