Ga naar de inhoud

Koopjes van juli

  • door
koopjes in juli - koopjes van juli - koopjes van december koopjes van januari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. En hoewel het de afgelopen tijd wat tegenviel, kan ik zeggen dat ik in juli eindelijk weer wat goede koopjes heb kunnen scoren! Wat waren deze koopjes van juli?

Krrruidverkoop

In juli begon eindelijk de Kruidverkoop! Bij de Kruidvat kreeg je op alle artikelen met een gele sticker 50% korting! Deze Kruidverkoop is volgens mij twee keer per jaar, en ik gebruik het altijd om cadeautjes in te slaan. Zo kocht ik deze maand onder andere twee knutselsets voor € 2,49 per stuk (die de week erna voor € 7,99 in de folder stonden), sets van Lego Dots, een goocheldoos (€ 3,49) en een Lego Stuntz motor (€ 3,49). Ook kocht ik een Paw Patrol shortama (€ 2,99). Eerlijk gezegd vond ik de Kruidverkoop tegenvallen als je het vergelijkt met een jaar geleden. Toen heb ik flink (sinterklaas)cadeaus ingeslagen omdat er vooral veel leuk speelgoed tussen lag. Dit jaar kocht ik een stuk minder!

Scapino

Ook bij de Scapino was er een uitverkoop – al waren het vooral sandalen, en was er al veel op. Toch kocht ik nog een paar sneakers voor Hannah – ze was toevallig net uit haar schoenen gegroeid – en twee paar schoenen voor Sam. Voor elk paar betaalde ik € 12.

Hema

Ook de HEMA had sale! De rompers van de Hema vinden wij fijn voor een baby, maar wel duur in vergelijking met sommige andere winkels. Toen ik halverwege juli enkele leuke jongensrompers voor slechts € 1,80 spotte, kon ik die natuurlijk niet laten liggen! Ook kocht ik pyjama’s voor € 5, vestjes voor € 3,90 en (ondergoed)hemden voor € 1,50 per stuk. Dat zijn nog eens leuke prijzen!

Intertoys rapportcadeautje

Oké, misschien is dit niet echt een koopje, maar omdat ik één van deze artikelen zelf had willen kopen en bij één twijfelde heb ik hier wel geld mee bespaard! Sam heeft al een tijdje een bellenblaaszwaard en toen ik deze in de winkel zag twijfelde ik om er ook eentje voor Emily te kopen. Dat heb ik toen niet gedaan. Datzelfde geldt voor een waterspelletje met ringetjes – ideaal voor in de auto. Ik had er één gekocht, maar voor onze vakantie naar Duitsland wilde ik er nog een bij kopen voor in de auto.

Bij de Intertoys mochten de kinderen hun rapporten laten zien en gratis een cadeautje uitzoeken, wat een leuke actie! Hannah had een tekening gemaakt die ook telde, want als Sam en Emily een cadeautje krijgen kan zij natuurlijk niet achterblijven… Ik heb inmiddels begrepen dat het cadeau-aanbod nogal verschilt per filiaal, maar bij ons kon er onder andere gekozen worden uit fidget spinners, waterspelletjes met ringetjes, een bellenblaaszwaard en nog meer. Voor Hannah koos ik zelf een waterspelletje, want die wilde ik nog een hebben! Vervolgens koos Emily zelf het bellenblaaszwaard, en ook Sam koos voor het waterspelletje. Heel fijn!

 

Wat waren jouw beste koopjes van juli?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.