Ga naar de inhoud

Koopjes van juni

  • door
Ikea bonnen - koopjes van mei -

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van juni?

Efteling-tegoed

Bij de Albert Heijn had ik meerdere Efteling-spaarkaarten vol, maar tickets hadden we niet nodig; we hebben een abonnement! Wél kon je in plaats van een ticket ook Efteling-tegoed kopen. Bij het inleveren van één volle spaarkaart, kon je voor € 100 Efteling-tegoed met een waarde van € 112,50 aanschaffen! Omdat wij een Efteling-abonnement hebben dat nog tot begin 2024 geldig is, verwacht ik wel dat we dit tegoed op krijgen. Hoewel we écht niet bij elk bezoek in de Efteling iets kopen (we zijn al 10+ keer geweest en hebben pas twee keer iets gekocht), is € 112,50 echt niet veel als je kijkt naar de prijzen in de Efteling. Voor een simpele avondmaaltijd voor ons gezin (voor vier personen friet en enkele snacks) ben je, zelfs met abonnementskorting, al meer dan € 20 kwijt. Dan is die extra korting van de Albert Heijn mooi meegenomen!

IKEA-bonnen

Vorige maand kocht ik bij de Kruidvat IKEA-bonnen met 15% korting, en dat deed ik deze maand weer! Omdat we druk bezig zijn met een nieuwe kamer voor Emily (Hannah krijgt Emily’s oude kamer inclusief peuterbed, commode en kast, en de baby krijgt de babykamer waar Hannah nu slaapt) zijn die bonnen al bijna helemaal gebruikt…

Autostoel

Voor Sam hebben we onlangs een nieuwe autostoel aangeschaft, met een mooie korting. We wilden nu voor Emily, die bijna uit haar autostoel is gegroeid, dezelfde stoel aanschaffen. Maar waar ik vorige keer iets meer dan € 100 kwijt was voor de stoel, werd de stoel nu overal voor € 150+ aangeboden. Dat vond ik te duur… Gelukkig leverde een rondje Marktplaats me genoeg autostoelen op. Veel verkopers vroegen nog rond de € 75 voor een zo goed als nieuwe stoel, maar uiteindelijk vonden we deze stoel voor € 40. Dat is natuurlijk een koopje vergeleken met € 150 voor een nieuwe!

Familiekalender

Met een gezin van vijf – en over minder dan een half jaar een gezin van zes – is het fijn om een weekoverzicht te hebben. Wanneer gaat iedereen naar school, naar de opvang, en op welke dag gaat papa naar kantoor? Voor afgelopen schooljaar kocht ik al de familiekalender bij de Wibra, en ook dit jaar schafte ik deze kalender aan voor € 2,49! Misschien vind je dit geen koopje omdat dit de ‘gewone’ prijs was voor de kalender, maar vergeleken met andere familie(school)kalenders die voornamelijk online verkrijgbaar zijn vind ik dit echt een koopje! (Al moet ik volgend (school)jaar toch echt op zoek naar een andere, want hier kun je maar vijf personen op kwijt…

Wat waren jouw beste koopjes van juni?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.