Ga naar de inhoud

Koopjes van maart

  • door
koopjes van december

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van maart? (Spoiler; ik scoorde maar weinig goede koopjes deze maand! Maar kwam dat omdat er geen goede koopjes waren, of omdat ik nauwelijks naar winkels ben geweest?)

Lidl Too Good To Go

Aan het begin van de maand scoorde ik twee keer een mooie Lidl Too Good To Go-box. (Maar echt, er zit bijna altijd witlof in. Die hoeven wij écht niet, en ik ken niemand in de buurt die ik er blij mee kan maken…)

Bol.com-bonnen

Weet je de actie eind februari nog waarbij je bij aankoop van drie producten bij Albert Heijn, van onder andere Dreft, Oral-B en Always, een Bol.com-bon van € 5,- zou krijgen? Deze maand heb ik de drie bonnen ontvangen!

En tja, dit was het dan voor maart… Bovenstaande koopjes zou ik normaal gesproken niet beschrijven, want koopje 1 heeft meer met de boodschappen te maken en koopje 2 was eigenlijk al in februari… Maar goed, een maand zonder koopjes is natuurlijk ook niet leuk!

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.