Ga naar de inhoud

Koopjes van november

  • door
koopjes van november

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van november?

Black Friday Deals

Eind november was het zover; Black Friday! De dag waarop sommige winkels stunten met megakortingen – of toch niet? Eerlijk gezegd vond ik het maar tegenvallen. Er was niets bij drogisterijen wat ik nodig had, en de meeste koopjes vond ik niet goed genoeg. Trekpleisterluiers, drie pakken voor € 25? Die aanbieding komt elke maand wel een keer voorbij, en soms zijn de aanbiedingen dan zelfs beter. Kindertandenborstels van de Kruidvat, zes voor € 4 in plaats van € 5,94? Deze kocht ik enkele weken geleden met 50% korting…

Wél kwam ik twee aanbiedingen tegen van producten die ik onlangs had aangeschaft. Een nieuw abonnement voor mijn mobiele telefoon – op Black Friday inclusief onbeperkt bellen én gratis aansluitkosten. Helaas had ik ruim twee weken eerder een nieuw abonnement gekocht… Maar een belletje naar de klantenservice was voldoende om tóch de Black Friday-aanbieding te krijgen!

Ook in de folder van een budgetketen kwam ik een product tegen; van € 79,95 voor € 59,95. Dat is een flinke korting! Gelukkig had ik deze nog kosteloos kunnen retourneren en opnieuw bestellen, maar een telefoontje naar de klantenservice was genoeg om ervoor te zorgen dat ik het verschil van € 20 op mijn rekening gestort zou krijgen!

Gelukkig scoorde ik deze maand wel wat andere aanbiedingen!

Bol.com Select

Eigenlijk is dit de enige Black Friday-aanbieding waar ik gebruik van heb gemaakt. In oktober verliep ons Bol.com Select-abonnement en we twijfelden of we dat zouden verlengen. Verzenden is immers altijd gratis boven de € 20. Een paar dagen vóór Black Friday kwam de aanbieding, die alleen gold voor AH Premium-klanten: één jaar Bol.com Select voor € 11,99 (normale prijs), maar inclusief een cadeaubon van € 12 voor Bol.com! Oftewel: gratis Bol.com Select komend jaar, want die cadeaubon van € 12 gebruiken we als we iets nodig hebben.

Inpakpapier voor 5 december

Vorig jaar kon je in veel winkels een rol inpakpapier (250 x 50) kopen voor € 0,29. (Bijvoorbeeld bij Action, Zeeman, Wibra en Kruidvat). Dit jaar vond ik dat een mooie deal, maar helaas kostten deze rollen dit jaar overal € 0,49! Dat is een flinke prijsverhoging.

Bij de Action was een aanbieding € 0,79 voor een rol van 300 x 70. Klinkt als een lage prijs, maar daarmee betaalde ik nog altijd € 0,37 per vierkante meter.

Gelukkig vond ik bij de Jumbo nog wel inpakpapier voor € 0,29! Ik heb een voorraad gekocht voor volgend jaar, want waarschijnlijk zullen de prijzen dan nog hoger zijn…

Scapino Outlet

Regelmatig even binnenlopen bij de Scapino Outlet loont, want er liggen vaak nieuwe dingen in de schappen! Hoewel het overgrote deel van de kinderafdeling nu gevuld is met sandalen – die ik niet op de groei durf te kopen voor komende zomer – komen er af en toe ook andere schoenen bij. Zo scoorde ik voor Emily leuke sneakers in maat 27 – ze zit nu in maat 26, dus dat is perfect voor komende lente of zomer!

Ook scoorde ik een yogamat voor € 2,50 ipv € 17,99 en weerstandsbanden om te sporten voor slechts € 1 ipv € 9,99. Helaas gaat de Scapino Outlet na december dicht…

Pyjama’s 1+1 gratis

Bij de Zeeman, waar ik altijd pyjama’s kocht, zijn onlangs de pyjama’s in prijs verhoogd. Daar betaal je nu € 7,99 of € 8,99 voor een kinderpyjama, en ik heb daar nog nooit korting op gezien. Bij de HEMA hadden ze een 1+1-gratis aanbieding op pyjama’s, waardoor ik daar maar € 7,50 per pyjama betaalde! Goedkoper vind je ze bijna niet meer.

Marktplaats

Oké, dit was geen koopje in een winkel maar wel een koopje voor mij: via Marktplaats scoorde ik een gratis fiets voor Emily! De fiets is duidelijk gebruikt, maar kan nog prima een ronde (en hopelijke zelfs twee) mee. Ze past er nu nog niet op, maar gelukkig hebben we plaats om de fiets voorlopig te bewaren tot ze er wél op kan.

Spellen bij de Makro

koopjes van november - spellen makro

Eigenlijk kom ik nooit bij de Makro, maar deze aanbieding kon ik niet voorbij laten gaan! 30% korting op bijna al het speelgoed, inclusief spellen – die daar toch al wat goedkoper geprijsd zijn. Voor het spel Stef Stuntpiloot betaalde ik slechts € 12,69 (ja, inclusief btw) en voor Set Junior was ik slechts € 4,30 kwijt! Deze spellen kosten normaal gesproken € 20 – € 30 (Stef Stuntpiloot) en € 9 – € 16 (Set Junior).

 

Gezien de lage prijzen had ik al meer vooruit kunnen kopen, maar er was zo’n groot aanbod dat ik gewoon niet wist wat ik mee moest nemen… En minder kopen is ook een besparing! 😉

Wat waren jouw beste koopjes van november?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.