Ga naar de inhoud

Foodello review – wat vinden wij van Foodello?

  • door
Review Foodello

We bestellen er echt niet elke maand, want er zijn niet altijd producten die we nodig hebben. Maar twee weken geleden kwam er weer een mooie bestelling van Foodello binnen! Ik had nog even getwijfeld – ik kwam eigenlijk niet aan het bedrag voor gratis verzendkosten, en dat is wel een eis voor mij om te bestellen. De volgende dag kreeg ik (toevallig?) een kortingscode voor maar liefst 20% korting op de toch al goedkope producten. Die bestelling hebben we toen snel geplaatst! Lees hier onze Foodello review.

Review Foodello

Wat is Foodello?

Foodello is een online winkel die (houdbaar) voedsel en huishoudartikelen verkoopt die niet in de schappen belanden. De redenen daarvoor verschillen van een naderende houdbaarheidsdatum tot een oude verpakking, of een artikel dat uit het assortiment van een winkel gaat. Ze hebben als doel om voedselverspilling tegen te gaan.

Het assortiment wisselt enorm; alle producten die vorige keer in onze bestelling zaten, waren er nu niet (meer)! Inmiddels zijn we twee weken verder en zijn de meeste producten die ik heb besteld ook alweer uitverkocht. Daarentegen zijn er natuurlijk wel nieuwe producten bij gekomen de afgelopen weken.

Acties bij Foodello

Behalve goedkope producten, hebben ze bij Foodello ook regelmatig acties. En dan heb ik het niet alleen over extra kortingen of gratis verzending. Er was een keer een 1 + 2 gratis-actie (op toch al goedkope producten) en regelmatig hebben ze artikelen voor slechts € 0,01 en soms zelfs gratis! Zelfs als je het product niet per se nodig hebt, kan je het voor deze ene cent natuurlijk wel proberen!

Wat bestellen wij bij Foodello?

Bij onze vorige bestelling zaten onder andere wraps, peperkoeken, toastjes en chocolade van Tony Chocolonely. Deze keer was er alleen van de chocolade een vergelijkbaar product op voorraad. Bij onze laatste bestelling kozen we onder andere voor panko, sojasaus, kinderkoekjes, peper en zout en – alweer – chocolade. We waren ruim € 32 kwijt voor deze bestelling – verzendkosten waren gratis – en daarmee bespaarden we meer dan € 70!

Foodello review – zijn we tevreden?

Achteraf waren er enkele producten die we beter niet hadden kunnen bestellen. Maar dat onze kinderen de Peppa Pig-repen niet lekker vinden, daar kunnen ze bij Foodello natuurlijk niets aan doen. Over vrijwel alle andere producten zijn we meer dan tevreden. Dat geldt ook voor de snelheid van de verzending (tot nu toe hebben we altijd het pakket de volgende (werk)dag al in huis gehad). Online staat duidelijk tot wanneer een bepaald product houdbaar is, en ik vind het ideaal dat je niet alleen op prijs kan sorteren, maar ook op hoogste korting of op houdbaarheidsdatum.

Review FoodelloLeuk bij Foodello is ook dat je kan zien hoeveel je al bespaard hebt – qua geld, maar ook qua voedselverspilling. Ik zou Foodello bij iedereen aanraden, maar let wel op: bestel alleen dingen die je anders ook gekocht/gegeten zou hebben! 😉

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.

 

 

Verder lezen over besparen op je boodschappen: