Ga naar de inhoud

Cadeau voor vierde verjaardag

  • door
cadeau voor vierde verjaardag

Hoera, Emily wordt vier! Het is alweer vier jaar geleden dat dit – niet meer zo – kleine meisje werd geboren en Sam grote broer werd. Maar wat geef je een meisje cadeau voor haar vierde verjaardag?

Schoolspullen

Ik had graag alle schoolspullen (extra lunchtrommel, nieuwe schooltas) met haar verjaardag gevraagd, maar omdat Emily enkele weken na het begin van het schooljaar vier wordt, mocht zij na de zomervakantie meteen al beginnen! Daarom heeft Emily deze spullen al eerder van ons gekregen, want ze had ze al nodig.

Daarnaast heeft ze voor school een koptelefoon nodig, deze krijgt ze wel met haar verjaardag. Ik kocht deze goedkoop bij de Action. Ik heb bij Sam al gezien hoe er met de koptelefoons om wordt gegaan door de kinderen, en dat vind ik meer geld echt niet waard…

Vriendenboekje

Ik weet niet of het op elke basisschool zo gaat, maar bij ons zijn vriendenboekjes helemaal in. Iedere dag worden er aan het schoolplein wel vriendenboekjes (terug) gegeven. Zelf wil ze graag een vriendenboekje van Frozen, dus die staat op haar lijstje, maar er zijn genoeg andere leuke vriendenboekjes te vinden!

Invulboek

Voor Emily’s verjaardag vraag ik een invulboek, voor kinderen tot en met twaalf jaar. Daarin kan ik van alles schrijven over haar – een boek om de schoolfoto’s in te plakken, dat heeft ze vorig jaar al gehad!

De meeste moeders zijn na een tweede kind, of na de eerste paar jaar, waarschijnlijk gestopt met invullen van allerlei invulboeken, maar ik ben nog steeds in alle boeken bezig! Oké, niet meer zo vaak als vroeger, maar ongeveer eens in de twee maanden werk ik alle boeken weer bij. Zo leuk voor later!

LEGO

Lego is altijd een succes. Ze heeft al een paar kleine LEGO-setjes, maar nu ze vier is mag ze eindelijk een iets grotere set! Wat dacht je van een kasteel, of een huis?

Step

Haar broer kreeg voor zijn vijfde verjaardag een step met twee wielen en oh wat wil Emily die ook graag hebben! Ook deze step hebben we in de uitverkoop gekocht voor slechts € 11,95!

Spelletjes

We hebben al veel spelletjes omdat we elke dag proberen een gezelschapsspel te spelen met de kinderen. Daarom hebben we er voor deze verjaardag geen gevraagd, maar in december krijgen ze (samen) wel wat nieuwe spelletjes. Welke spelletjes ik zou aanraden? Onder andere Krokoloko, Carcassonne Junior en UNO.

Lees hier meer over welke spelletjes wij spelen met onze kinderen

Barbies

Voor haar derde verjaardag heeft Emily twee Barbies gehad en daar speelt ze vrijwel dagelijks mee. Al maanden bladert ze door het speelgoedboek (van vorig jaar) en elke keer wijst ze de auto van Barbie aan. Die wil ze graag voor haar verjaardag! Nu vind ik een écht Barbie-auto nogal prijzig, maar gelukkig verkochten ze bij de Action een budgetvariant. Die ligt al een tijdje klaar in de kast!

Daarnaast vraagt ze al een tijdje om een barbie-papa. Ze heeft tot nu toe alleen maar Barbies, maar ze wil ook graag een man, dus die heb ik op haar lijstje gezet!

 

Weet jij nog een leuk cadeau voor een meisje voor haar vierde verjaardag?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.