Ga naar de inhoud

Cadeaus voor de derde verjaardag van Emily

  • door
kraamcadeaus bij een derde kindje - cadeaus voor derde verjaardag - kraamcadeaus waar ik niet blij mee was -

Hoera, Emily wordt drie! Het duurt nog even, maar dan wordt ons oudste meisje alweer drie. Maar wat gaan we vragen voor haar verjaardag? Wat voor cadeaus geef je een meisje voor haar derde verjaardag? Ik heb enkele tips voor je op een rij gezet.

Knutselspullen

Vooral stickers zijn hier in huis populair, maar ook stiften, schetsboeken, gekleurd papier en lijm kunnen we altijd gebruiken. Je kunt natuurlijk een knutselkoffer vragen, maar iemand kan ook zelf een knutselset samenstellen; bij de Action zijn genoeg goedkope knutselspullen verkrijgbaar (en check ook de Wibra, want daar hebben ze ook hele leuke en goedkope knutselspullen).

Spelletjes

Dankzij haar oudere broer hoeven we voor Emily eigenlijk geen spelletjes te vragen. We hebben enkele spelletjes van Sam waar zij al mee kan spelen, of waar ze over een jaar mee kan spelen, maar ik zal hier toch nog wat tips geven welke spelletjes bij ons een succes zijn:

Uitbereidingen van ander speelgoed

Inmiddels hebben wij genoeg duplo, maar als je nog niet zoveel hebt kan je daar een nieuwe set van vragen. Daarnaast zijn er ook meerdere sets van ander speelgoed, zoals een uitbereiding van Smartmax, of van ander magnetisch speelgoed. Al onze kinderen spelen met Connetix (of een ander merk) die Hannah heeft gekregen voor haar eerste verjaardag en hier kunnen we nog wel een extra set van gebruiken!

Bloementuin

Dit speelgoed kwam ik tegen op Amazon en ik vond het zo leuk dat ik het meteen op haar lijstje heb gezet: zelf een bloementuin maken – inclusief opbergkoffer.

Poppenhuis

Zelf hebben we voor Emily een poppenhuis (incl. meubeltjes) gekocht om te geven op haar verjaardag. We hebben deze via Marktplaats gekocht, want jemig, wat zijn nieuwe poppenhuizen duur!

Schoolfotoboek

Voor Sam heb ik een schoolfotoboek gekocht bij Invulboekjes.nl en ook voor Emily wil ik deze. Deze maand zal de schoolfotograaf voor de eerste keer foto’s van haar maken en ik wil deze foto’s graag mooi bewaren.

Nuttige dingen

We hebben al zoveel speelgoed dat we ook wat nuttige dingen voor Emily’s verjaardag vragen. Wat denk je van een speelkleed voor op haar kamer? Of een opbergbox voor het speelgoed op haar kamer? Een bon voor nieuwe kleding?

Wat vraag jij voor cadeaus voor de derde verjaardag van je dochter?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.