Meteen naar de inhoud

Beste koopjes in juli

  • door
koopjes in juli

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in juli?

Kruidvat 50% sale

Hoera, de sale bij de Kruidvat is weer begonnen! Op alle artikelen met een gele actiesticker krijg je 50% korting. Dit is voor mij hét moment om alvast cadeautjes voor 5 december te kopen. Zo kocht ik bij de Kruidvat twee boekjes van Bobbi, die bij Bol.com véél duurder zijn, voor € 1,49 per stuk.

Daarnaast kocht ik enkele barbie(set)s voor €0,99 – €3,99 en een eenpersoonsdekbedovertrek met voertuigen, voor Sam, voor maar € 6,49.

Volgende maand is de sale waarschijnlijk nóg goedkoper, maar de vraag is; ga je daar op wachten? Hoewel dan alles nog goedkoper is, zijn er waarschijnlijk ook veel artikelen dan niet meer verkrijgbaar. Dus wacht je op de extra korting, met het risico dat het misschien op is? Of koop je het toch en neem je het risico dat het product volgende maand nóg goedkoper in de schappen ligt? Dit geldt natuurlijk ook voor de Blokker-sale die ook meestal na een tijdje van 50% korting naar 75% korting gaat.

Kleertjes.com

Vorige maand scoorde ik al een nieuwe zomerjas voor Emily omdat haar huidige zomerjas eigenlijk te klein was. In juli kocht ik een zomerjas voor Hannah voor volgend jaar. Normaal gesproken ben ik niet zo van de merkkleding voor kinderen, maar ik vind de zomerjassen van Like Flo zó leuk, dat ik die heb gekocht. In plaats van € 49,99 aan het begin van het seizoen, betaalde ik nu voor Hannahs jas maar € 17,07. Op Kleertjes.com hadden ze nog veel meer goede aanbiedingen die uiteindelijk tot meer dan 70% korting konden leiden.

Hema sale

Ook bij de HEMA was er weer sale. Ik was al enkele keren bij de HEMA in het centrum gaan kijken, maar dat viel elke keer tegen. Er was niets leuks meer. Ook online waren vrijwel alle leuke dingen al uitverkocht. En toen las ik ergens op internet (ik weet niet meer waar) dat in de steden de leukste dingen weg zijn, maar dat in de HEMA’s in de kleinere plaatsen nog wél leuke dingen in de uitverkoop zijn. Dat moest ik natuurlijk even checken! En dat klopte! (Dat moet ik onthouden voor een volgende uitverkoop.) Voor Emily kocht ik een korte spijkerbroek voor volgende zomer (€ 3), voor Hannah een shirtje (€ 3) in haar huidige maat (waar ik over twijfelde omdat ze het misschien niet vaak aan kan, maar ze had op dat moment te weinig shirtjes) en voor mezelf kocht ik een badpak dat was afgeprijsd van € 35 naar € 3. Daarna bleek ook nog dat er een 2 + 1 gratis-actie was op alle sale, waardoor ik uiteindelijk voor deze drie artikelen maar € 6 hoefde af te rekenen. Dat is nog eens een mooie korting!

Blokker sale

Eerder kocht ik al LEGO bij de Blokker  in de sale, maar aan het eind van de maand kwam er een extra actie bij: halve prijs op alle sale! De LEGO die ik eerder gekocht heb was (zoals verwacht) inmiddels uitverkocht, maar er lagen nog wel wat andere spullen; zo kocht ik twee LEGO-bouwplaten voor € 5 in totaal.

koopjes in juli

Leesboekjes van Paw Patrol

Bij de Boekenvoordeel stond al enkele keren een set Paw Patrol-boekjes in de folder, maar elke keer als ik er om ging vragen, was de set nog niet compleet. Eindelijk was de set er! Normaal gesproken kost één leesboekje € 3,99, en in deze set zaten drie leesboekjes, een kleurboek en stickers. Bij de kassa betaalde ik maar € 5!

 

Wat waren jouw beste koopjes in juli?