Meteen naar de inhoud

Beste koopjes in juni

  • door
koopjes in juni

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in juni? (In de winter waren er maar weinig koopjes waar ik echt blij van werd, maar dat worden er nu steeds meer!)

Jassen en schoenen

Nu het seizoen al een tijdje bezig is zijn zomerjassen en zomerschoenen een stuk goedkoper geworden. Gelukkig maar, want Sam had een nieuwe zomerjas nodig omdat zijn oude kapot was. Omdat ik het fijn vond als hij een reservejas zou hebben, kocht ik de jas ook alvast een maat groter, in een andere kleur. Deze zit nog een beetje ruim, maar past al wel. Ik betaalde € 28,57 voor twee zomerjassen. Goedkoop? Voor mij misschien niet, maar wel een stuk goedkoper dan aan het begin van het seizoen en dan in de winkels waar de uitverkoop nog niet begonnen was.

Daarnaast kocht ik ook een nieuwe zomerjas voor Emily; de oude past nog nét. Haar oude zomerjas is echt versleten, maar ik vind het zonde om nu een nieuwe jas in haar maat te kopen. Daarom kocht ik een nieuwe zomerjas een maatje groter. De originele prijs was € 49,99, maar ik betaalde slechts € 20,76 (wat ik nog steeds niet goedkoop vind voor een zomerjas, maar als het goed is gaat de jas volgend jaar nog steeds de hele zomer mee en daarna/anders schuift de jas door naar Hannah).

Blokker

Bij de Blokker is de uitverkoop begonnen! Ik kocht onder andere twee Lego-sets voor € 7,50 per stuk!

Volgende maand is de sale (waarschijnlijk) nóg goedkoper, maar de vraag is; ga je daar op wachten? Hoewel dan alles nog goedkoper is, zijn er waarschijnlijk ook veel artikelen dan niet meer verkrijgbaar. Dus wacht je op de extra korting, met het risico dat het misschien op is? Of koop je het toch en neem je het risico dat het product volgende maand nóg goedkoper in de schappen ligt? Dit geldt natuurlijk ook voor de Kruidvat-sale die na een tijdje van 50% korting naar 75% korting gaat.

Takko Fashion – uitverkoop

Bij ons in de buurt zit geen Takko-winkel, maar als ik er eentje tegenkom loop ik er altijd even binnen. Sowieso zijn de prijzen van kleding daar niet zo hoog, maar als er dan ook nog eens uitverkoop is en je krijgt via de nieuwsbrief nog meer korting dan is het zeker de moeite. In totaal hadden we een korting op de kleding van ongeveer 70%!

Keer op Keer Kids

Al een tijdje was ik op zoek naar dit spelletje, het lijkt me zo leuk voor onze kinderen! Maar nooit was het ergens in de uitverkoop, het kostte altijd overal € 15,99 en dat vond ik te duur. Deze maand stond het spel in de folder van de Kruidvat en betaalde ik € 10,99! (Maar dit spel blijft nog even in de kast liggen tot 5 december of een verjaardag.)

Update: achteraf had ik dit spel later nóg goedkoper kunnen kopen. Op sommige momenten is er namelijk een actie waarbij je voor al het speelgoed en spelletjes de tweede voor de halve prijs krijgt. 

Kalender

Vorig jaar kocht ik een familiekalender bij de Wibra voor € 1,99. Dit jaar was de prijs verhoogd naar € 2,49. Een flinke verhoging, maar toch heb ik deze kalender gekocht; deze is namelijk veel goedkoper dan elke andere familiekalender die ik in winkels en online heb gezien. Op deze manier is het toch een koopje!

 

Wat waren jouw beste koopjes in juni?