Ga naar de inhoud

Wat geef je een derde kind voor de eerste verjaardag?

  • door
derde kind voor de eerste verjaardag - smartmax

Wat geef je een derde kind voor de eerste verjaardag? Dat was een vraag waar wij al een tijdje mee bezig waren. Al een paar maanden dacht ik na over de cadeaus die we konden vragen voor Hannahs eerste verjaardag, maar het lijstje is lang leeg gebleven… We hebben al veel speelgoed waar ze mee kan spelen; haar broer en zus zijn immers ook klein geweest. We vinden het zonde om iets te vragen wat echt bedoeld is voor eenjarigen, want Hannah speelt het liefst met het speelgoed van haar broer en zus. Het zou jammer zijn als ze er snel op uit is gekeken. We willen Hannah graag leuke dingen geven, maar dat zal dan wel iets worden waar ook Sam en Emily mee kunnen spelen. Daarnaast hebben we ook een paar nuttige dingen gevraagd, want we konden niet genoeg speelgoedcadeautjes bedenken. Want wat geef je een derde kind voor de eerste verjaardag?

Magnetisch speelgoed

Alle kinderen spelen graag met Smartmax, daarom hebben we daar nog een set van gevraagd zodat ze nog grotere dingen kunnen bouwen. Daarnaast vroegen we ook ander magnetisch speelgoed. Hoewel dat pas voor kinderen vanaf drie jaar zou zijn, spelen Hannah en Emily er ook al mee!

Badspeelgoed

Het badspeelgoed dat we ooit voor Sam gekregen hebben was inmiddels wel aan vervanging toe, na enkele jaren is dat echt versleten.

Boekjes

We hebben al veel boekjes, maar we hebben nog maar weinig boekjes die er als nieuw uitzien. Omdat we Hannah ook wat nieuwe boekjes gunden, hebben we enkele boekjes op het lijstje gezet – wel alleen maar boeken met harde bladzijden, om te voorkomen dat de dunne bladzijden meteen door haar kapotgemaakt worden…

Nuttige cadeaus

Voor Hannah hebben we onder andere een weekendtas en een toilettas gevraagd. Misschien is ze nog een beetje jong, maar als ze een keer gaat logeren kunnen we het al gebruiken. Daarnaast hebben we nog cadeaubonnen gevraagd; die kunnen we altijd gebruiken!

Meer cadeaus konden we niet bedenken, en voor Hannah zijn deze cadeaus echt meer dan genoeg. Dat de komende tijd vooral haar broer en zus ermee gaan spelen zal haar (nog) niets uitmaken gelukkig.

Weet jij nog cadeautjes voor de eerste verjaardag van een derde kind?

Meer lezen over cadeautjes voor een derde of vierde kind?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.