Ga naar de inhoud

Beste koopjes in augustus 2021

  • door
koopjes in augustus 2021

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in augustus? Vanaf nu deel ik elke maand de beste aankopen die ik heb gedaan!

Blokker sale

De sale bij Blokker was vorige maand al begonnen, maar deze maand gingen ze nog een stapje verder: 1 + 1 gratis op alle sale! Ik kocht onder andere Woezel en Pip-electro voor maar € 2, alvast als nieuw speelgoed voor op vakantie.

Trekpleister

De luiers van de Trekpleister waren € 6 per pak! (Drie pakken voor € 18.) Met drie kinderen in de luiers was het weer tijd om in te slaan!

Winterjas

Het lijkt erop dat Sam deze winter nog in zijn winterjas van vorig jaar past, maar de winterjas van Emily paste afgelopen winter precies en eigenlijk was de rits niet meer goed… Tijd voor een nieuwe jas! Bij de Wibra had ik voor € 14,99 een leuke jas zien hangen, maar ik twijfelde even. Was dat ‘m? Toen ik een week later terugkwam was er een actie: 20% korting op alle kinderkleding. Voor € 11,99 heb ik de jas meegenomen (en thuis heb ik meteen de bontkraag weggegooid). (Update #1: ik heb deze winter zo vaak gehoord dat het zo’n leuke jas was, dat ik zeker weet dat dit echt een goede koop is geweest! Update #2: Emily paste de volgende winter de jas nog steeds, en de jas is nog in zo’n  goede staat dat Hannah de jas ook nog gaan dragen.)

Kalender

Wij weten graag waar we aan toe zijn, en onze kinderen ook. Ik zocht al een paar weken naar een familiekalender, maar ik kon geen keuze maken. Ik had er één gezien die genoeg ruimte had om in alle vakjes iets te schrijven, maar die was maar voor maximaal vier personen. Dat is voor ons niet genoeg! Bij de Wibra kwam ik een familiekalender tegen voor slechts € 1,99! De kalender gaat van augustus 2021 tot en met juli 2022. De vakjes zijn wat kleiner dan ik had gehoopt, maar voor deze prijs wil ik graag proberen of het iets voor ons is.

Zwempak

Bij ons in de buurt zit geen Big Bazar, maar als ik in een andere stad ben waar er wel één is, loop ik er altijd even binnen. Het is goedkoop, en ze hebben vaak net wat andere dingen dan bij andere budgetwinkels. Ik ga dan ook zelden met lege handen de winkel uit, maar ik had niet verwacht dat ik bij deze winkel een zwempak zou kopen voor Emily voor volgende zomer. Voor slechts € 3 had ik een ontzettend leuk zwempak voor haar gekocht!

Wat waren jouw beste koopjes in augustus?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.