Ga naar de inhoud

Beste koopjes van december 2021

  • door
koopjes in december

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in december? (Spoiler: deze maand waren er vrijwel geen goede koopjes voor mij!)

Wehkamp bedtextiel

Een goede aanbieding van de Wehkamp op bedtextiel! Normaal gesproken kopen we onze hoeslakens bij de HEMA (in de aanbieding), waar de prijs zonder aanbieding € 9,99 per stuk is. Deze Hema-hoeslakens waren nu bij de Wehkamp voor de halve prijs! Daarnaast kocht ik ook een eenpersoonsdekbedovertrek voor Emily (€ 5,98) en een dekbedovertrek voor onszelf (€ 11,98, wat volgens mij niet duur is voor een dekbedovertrek van 240/220×220!)

Dit waren voor mij de goede koopjes in december. In andere maanden zijn er écht betere aanbiedingen! Zo kocht ik in oktober nog speelgoed met flinke korting, en in september scoorde ik kleding in de uitverkoop.

December is natuurlijk de maand waarin veel cadeaus worden gekocht – en over het algemeen liggen de prijzen dan wat hoger omdat ‘mensen het toch wel kopen, want ze hebben het nu nodig’. Weinig aanbiedingen daarom helaas – gelukkig had ik vrijwel alle cadeaus voor de feestdagen al (lang) binnen. Die cadeaus heb ik de afgelopen maanden al met (veel) korting gekocht, zodat ik in november en december (als ik het echt nodig heb) daar niet de hoofdprijs voor hoefde te betalen!

Ook volgend jaar blijf ik jullie op de hoogte houden van de beste koopjes die ik elke maand doe. Hopelijk kom ik er dan achter in welke maanden er de beste koopjes gescoord kunnen worden!

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.