Ga naar de inhoud

Beste koopjes in januari 2022

  • door
koopjes in oktober - koopjes in januari - beste koopjes van oktober

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in januari? (Spoiler: dat waren er helaas niet zo veel deze maand.)

Wibra sale

Gelukkig was het ergens uitverkoop en dat was bij de Wibra! Meestal koop ik de kleding voor de kinderen niet bij de Wibra, omdat het vaak niet mijn smaak is. Maar in de sale scoorde ik twee (effen) leggings voor Hannah voor € 0,90 per stuk! (Zelfs als ze niet helemaal mijn smaak zouden zijn; ideaal voor naar de opvang!)

Hello Fresh

Ik had een kortingscode voor goedkopere Hellofresh-boxen, waarbij ik in totaal € 85,- korting zou krijgen over vier boxen. Dat wilde ik wel een keer proberen! Helaas lukte het maar niet om de kortingscode goed werkend te krijgen, waardoor ik besloot om contact op te nemen met de klantenservice. Resultaat? Een nog betere kortingscode, waardoor ik voor de eerste week voor vier maaltijden voor drie personen slechts € 10 (incl. verzending) betaalde. Daarna heb ik het meteen stopgezet, want ik vind het toch echt te duur, zelfs met die korting.

H&M-sale

De H&M-sale viel wat mij betreft een beetje tegen. De enige goede aanbieding die ik kocht waren drie treggings voor € 8,99 totaal. Net een andere soort dan ik normaal gesproken voor mijn dochters koop, maar ook deze zien er goed uit. Hopelijk vindt Emily ze ook leuk, zitten ze lekker en gaan ze lang mee.

(Ja, dit was het al, ja. De koopjes in januari vielen me, net als in december, een beetje tegen.) Wat waren jouw beste koopjes in januari?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.