Ga naar de inhoud

Beste koopjes in maart

  • door
koopjes in maart - nog gebruiken - sparen voor je kind - hoeveel wil ik uitgeven - basisschool uitgegeven - koopjes van februari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in maart? Heel eerlijk; eigenlijk waren die er niet! Ik vond de koopjes in januari en februari al tegenvallen, maar in maart kocht ik niets voor een écht goede prijs.

Marktplaats

Hoewel, op Marktplaats vond ik een tweedehandsfietsstoeltje voor € 30, waar we nieuw toch al snel meer dan € 100 voor zouden betalen. Dat kan ik dan wel als een koopje zien, toch?

Hopelijk vind ik volgende maand weer écht goede aanbiedingen!

 

In de blogs over de beste koopjes van de maand staat bijna nooit iets over boodschappen, terwijl ik daar af en toe wél goede koopjes scoor. Zo haalde ik deze maand vier broden van de vorige dag bij de Albert Heijn voor € 2. Helaas zijn de broden van de vorige dag meestal al op als ik bij de Albert Heijn kom, en ook zie ik zelden verspil-me-niet-zakjes. Als we net na openingstijd bij de winkel binnen komen is er vaak nog wel wat, maar rond openingstijd ben ik meestal nog druk bezig met de kinderen en heb ik (nog) geen tijd om naar de winkel te gaan. Ik ben soms enthousiast over de verspil-me-niet-zakjes, maar niet altijd. Laats was ik in de winkel en zag ik drie verspil-me-niet-zakjes met alle drie dezelfde inhoud; alleen maar aubergines… Die ga ik echt niet meenemen! Een andere keer lag er een zakje met de inhoud van een compleet verspakket, en meer. Dat is nog eens een goed koopje!

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.