Ga naar de inhoud

Beste koopjes in mei

  • door
koopjes in mei

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in mei? (Ja, ondanks onze vakantie van 10 dagen wist ik nog heel wat koopjes te scoren!)

Trekpleister-luiers

Ik heb er lang op moeten wachten, maar eindelijk was de actie er weer: drie pakken luiers voor € 18! Slechts € 6 per pak! Af en toe komt deze actie voorbij; meestal is de aanbieding twee pakken voor € 14,99, oftewel € 7,50 per pak. De aanbieding van € 6 per pak sla ik altijd goed in, zodat ik hopelijk genoeg heb tot de volgende keer!

Kruidvat

De Kruidvat had een paar goede aanbiedingen! Zo kocht ik een kinder jeu-de-boules-set voor € 2,99; zelfs bij de Hema en de Decathlon betaal je daar het dubbele voor! (En dat is dan nog steeds goedkoop.) Overigens laat ik deze set nog even in de kast liggen tot ik een goed moment vind om het aan de kinderen te geven – en dat kan best pas met 5 december zijn.

Ook kocht ik het spel Carcassonne Junior voor € 7,99, een koopje in vergelijking met wat je bij bijvoorbeeld Bol.com betaalt.

Daarnaast was er bij de Kruidvat een aanbieding die ik nog nooit eerder tegen was gekomen: huismerk maandverband 2 + 1 gratis. Of ik meteen een jaarvoorraad heb ingeslagen? Jazeker!

Scapino outlet

Af en toe komen we bij een Scapino-outlet; 70% korting op alles. Maar let op: je mag het niet retourneren! Het gebeurt daar regelmatig dat je een paar schoenen uit een doos haalt, en dat de ene schoen gloednieuw is en de andere schoen helemaal verkleurd. Te lang in de etalage gestaan, misschien? Maar goed, er zitten ook vaak goede artikelen tussen. Zo kochten we deze maand voor zowel Emily als Sam een winterjas voor slechts € 5. Misschien niet de allerhipste winterjas, maar wel mooi genoeg, en als het écht koud is wel heel functioneel!

 

Wat waren jouw beste koopjes in mei?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.