Ga naar de inhoud

Beste koopjes in november 2021

  • door
beste koopjes in november

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in november?

Luiers Trekpleister

Daar is ie weer, de Trekpleister-aanbieding: drie pakken luiers voor € 18,-. Met (nog) drie kinderen in de luiers heb ik die aanbieding goed ingeslagen!

Luiers Lidl

Eens in de zoveel tijd – maar ik weet nog niet hoe vaak of wanneer – zijn de Lidl-luiers in de aanbieding. De luiers van de Lidl zijn zonder aanbieding vaak ook de goedkoopste, maar nu zeker! Helaas zijn de luiers wat minder goed dan andere luiers die we gebruiken, maar ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld de kinderopvang waar de kinderen heel vaak verschoond worden.

Sinterklaas

In deze tijd verkopen ze overal pietenpakjes, sinterklaasoutfits en nog veel meer. In eerste instantie kocht ik een mijter bij de HEMA, maar deze heb ik teruggebracht toen ik bij de Kruidvat een mijter én tabberd voor slechts € 1,99 kon kopen. Het is toch speelgoed en het kan kapot, maar als dat gebeurt met iets van € 1,99 dan vind ik dat niet zo erg als wanneer ik er veel (meer) geld aan uitgegeven had.

Wasmiddel

Bij de Coop was ‘ons’ wasmiddel (Persil) in de aanbieding: 2 + 3 gratis! Ik heb meteen 10 flessen gekocht, want met vijf personen worden er elke week veel wassen gedraaid. Toch hoor ik weleens dat de wasmiddelenaanbiedingen bij winkels zoals de Kruidvat nóg goedkoper zouden zijn… Klopt dat? Dat moet ik eens gaan uitzoeken!

Wat waren jouw beste koopjes in november?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.