Ga naar de inhoud

Beste koopjes in september 2021

  • door
koopjes in september

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in september?

Etos babyaccessoires

Af en toe komt deze actie langs, en meestal geldt het maar een paar dagen – bijvoorbeeld in het weekend – :  1 + 1 gratis op alle babyaccessoires. Toevallig was ik nog op zoek naar twee Munchkin 360 graden-bekers voor Hannah, gelukkig hadden ze de kleur die ik wilde nog op voorraad. Ik betaalde toen € 12,99 voor twee bekers in plaats van per stuk!

Primark sale

Wij komen niet vaak bij de Primark – gemiddeld twee keer per jaar, denk ik. We kijken dan vooral voor goedkope kinderkleding; kleding waarvan het niet erg is als het vies wordt en we het niet meer schoon krijgen, of als het kapot gaat waardoor het weggegooid moet worden. Deze keer kocht ik bijvoorbeeld een korte broek voor Emily (voor volgende zomer) voor € 1, en meerdere boxpakjes (voor Emily en Hannah dezelfde, zo schattig!) voor € 2 per stuk.

Schoenen

De voeten van kinderen kunnen ineens ontzettend snel groeien. We willen goede schoenen voor onze kinderen, maar het moet wel betaalbaar blijven. Ik vind de schoenen van Shoesme heel fijn, maar als je bedenkt dat voeten van de kleintjes soms wel vier maten groeien in een jaar, dan is dat merk niet echt betaalbaar. Bovendien heb ik altijd graag een paar reserveschoenen staan, want er gebeurt altijd wel iets (nat, vies, vergeten) waardoor een extra paar handig is. Voor Emily kocht ik in de outlet van Scapino voor slechts € 7,50 goede, nieuwe schoenen!

 

Wat waren jouw beste koopjes in september?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.