Ga naar de inhoud

Beste koopjes van augustus

  • door
koopjes van augustus

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van augustus?

Kruidvat 75% korting

Vorige maand was er 50% korting op alle producten met een gele sticker; bij sommige producten twijfelde ik. Natuurlijk heb ik toen wat speelgoed gekocht, maar sommige dingen liet ik liggen omdat ik het toch niet waard vond. Over het algemeen is het namelijk geen speelgoed wat nodig is, maar zijn het vooral extra’s. Maar toen werd de korting 75%, en van die korting word ik blij! Enkele dingen die ik eerder had zien liggen, maar niet had gekocht (onder andere twee knutselsets, een spelletje voor de kinderen en een set raamstickers) waren er nog en scoorde ik nu nóg goedkoper.

koopjes van augustus - 999games

Halverwege augustus kwam ik bij een (andere) Kruidvat en zag ik vlak bij de kassa een bak liggen met M&M-chocoladerepen. 1+1 gratis, stond erbij. Eerlijk gezegd had ik geen idee of het een goede aanbieding was, dus ik checkte het. Toevallig waren bij de Albert Heijn ook deze chocoladerepen in de aanbieding: drie voor € 6,50, normaal gesproken kosten ze € 2,99 per stuk. Bij de Kruidvat kostten ze slechts € 1,99 per stuk én kreeg ik de tweede gratis! Zo betaalde ik bij de Kruidvat dus maar € 1 per reep, terwijl ik bij de Albert Heijn in de aanbieding € 2,16 per chocoladereep had moeten betalen. Dit was zeker een goede aanbieding!

koopjes van augustus - nog gebruiken

Blokker sale én 50% korting

Ook bij de Blokker was er een goede actie in augustus waar ik vorige maand ook al wat kocht: van de sale-prijs ging nog eens de helft af! Nu kocht ik (in een andere Blokker) (onder andere) een mini-skateboard waar Emily al meerdere keren om had gevraagd. Nodig? Nee, dat niet, ze krijgt het ook pas met haar verjaardag. Maar bij andere winkels had ik eenzelfde mini-skateboard zien liggen voor € 13,95 (Action) en € 10,99 (Kruidvat). Ze wilde het zo graag hebben, en ik heb er slechts € 2 voor betaald!

Kinderschoenen bij Van Haren en Scapino

Vooral in de eerste jaren vind ik het belangrijk voor de kinderen om goede schoenen te hebben. Wij kopen dan ook altijd de merken die goed aangeschreven staan, maar over het algemeen wel wat duurder zijn. Denk aan Shoesme, het Dr. Visser keurmerk van Scapino, of Elefanten (Van Haren). Hannah loopt al sinds haar eerste verjaardag en haar voeten worden te groot voor de babyschoentjes die ze droeg toen ze net kon lopen. Bij Van Haren vond ik in de uitverkoop schoenen in Hannahs maat. Ze hebben een zachte zool, zijn wat hoger zodat ook haar enkels ondersteund worden en ik vond ze leuk, precies wat ik zocht! Voor de oude prijs zou ik ze nooit gekocht hebben (€ 44,99), maar in de sale kreeg ik maar liefst 75% korting waardoor ik maar € 11,25 betaalde! (Of ik ze ook meteen een maat groter kocht? Jazeker!) Ook voor Sam kocht ik schoenen in de sale, maar deze bij Scapino: dankzij de extra 20% extra korting op sale in het tweede weekend van augustus, betaalde ik geen € 29,99 maar slechts € 8!

Bon voor Bol.com bij Albert Heijn

Van 8 tot en met 14 augustus had Albert Heijn een actie: bij aankoop van drie actieproducten kreeg je gratis een Bol.com-bon ter waarde van € 5. De actieproducten waren in de aanbieding; alle producten waren 2 + 1 gratis. De goedkoopste optie was (volgens mij) om drie flessen Dreft-afwasmiddel te kopen voor € 3,58. Wij doen maanden, misschien wel langer dan een half jaar, met een fles afwasmiddel omdat we een vaatwasser hebben, dus ik vond het niet zo nuttig om drie flessen afwasmiddel aan te schaffen. In plaats daarvan kocht ik drie verpakkingen inlegkruisjes, waar ik € 3,78 voor betaalde. Daarna kreeg ik de Bol.com-bon van € 5 in de mail; eigenlijk heb ik dus geld gekregen! (Van deze actie mocht maximaal drie keer per huishouden gebruik gemaakt worden, en dat heb ik natuurlijk gedaan!)

 

Wat waren jouw beste koopjes van augustus?