Ga naar de inhoud

Beste koopjes van oktober

  • door
Green Chef onze ervaring

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van oktober?

Dekbed

Bij de Action stond een 4-seizoenen-dekbed in de folder, voor slechts € 16,95. Het bestond uit twee losse dekbedden – en omdat het in onze nieuwbouwwoning niet snel koud is kunnen we deze hopelijk gebruiken als twee losse dekbedden, ook in de winter! Het goedkoopste alternatief dat ik (online) kon vinden kostte € 32,50, dus dit was een mooi koopje bij de Action!

Speelgoed

Bij Internet-toys.com was er een goede sale, er waren veel artikelen enorm in prijs verlaagd! Zo kochten we voor € 11,95 per paar twee paar skeelers die je ook kunt ombouwen tot schaatsen. Hoewel komende zomer waarschijnlijk alleen onze oudste pas kan skeeleren, komt dat andere paar in de toekomst zeker van pas! Daarnaast kochten we twee stepjes voor € 12,95 per stuk. Een van deze zal Sam krijgen voor zijn vijfde verjaardag. Nu heeft hij nog een stepje met drie wielen, maar daar kan Hannah inmiddels ook op, dus het is tijd voor een grotere step voor Sam.

Boodschappen van gisteren

Bij de Albert Heijn scoorde ik op één ochtend twee verspil-me-niet-zakjes met een mooie inhoud. Ook kocht ik drie broden van gisteren en een zak met 10 broodjes van gisteren. Ik betaalde voor al deze boodschappen slechts € 4!

Green Chef

Via Instagram kwam ik een kortingscode tegen om gratis de maaltijdbox van Greenchef uit te proberen. Ik zou drie maaltijden voor twee personen krijgen, óf vier maaltijden, maar dan moest ik € 6 bijbetalen. Uiteindelijk koos ik ervoor om bij te betalen, zodat we er vier avonden van konden eten. Die € 6 was het meer dan waard! Omdat het ook nog eens goedkoper was dan onze gemiddelde kosten voor avondmaaltijden, vind ik dit wel een koopje! (Al had ik natuurlijk voor drie gratis maaltijden moeten gaan als ik écht goedkoop had willen doen.)

Halloween

In de Kruidvat-folder stonden halloweenjurken voor maar € 1,99! Bij de Action hebben ze vergelijkbare jurken, maar daar kosten ze € 6,95. Toen ik afrekende bij de Kruidvat bleken de jurken ook nog eens onder de categorie ‘speelgoed’ te vallen, en op dat moment gold de aanbieding ‘al het speelgoed tweede halve prijs’. Ik betaalde slechts € 2,98 voor twee halloweenjurken!

Gratis appeltaart

Eind oktober deed ik een bestelling bij de Albert Heijn en een week eerder was ik online een kortingscode tegengekomen voor een gratis appeltaart t.w.v. € 4,59. We bestellen nooit appeltaart, maar als het gratis is natuurlijk wel! Gelukkig werkte de code en zou ik een gratis appeltaart krijgen. In het weekend zag ik dat de appeltaart tijdens de bestelling 50% korting zou hebben maar dat ik ‘m alsnog gratis zou krijgen. Prima! Op de factuur zag ik tot mijn verbazing dat het appeltaartje € 2,29 kostte, maar dat er wel € 4,59 korting van de totaalprijs was gegaan. Een gratis appeltaart én extra korting, dat is nog eens een koopje!

gratis appeltaart

 

Wat waren jouw beste koopjes van oktober?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.