Ga naar de inhoud

Beste koopjes van september

  • door
koopjes van september

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes van september?

Mepal lunchset

Bij de Albert Heijn waren de Mepal lunchboxen en bekers in de aanbieding; 25% korting. Dat is misschien geen enorme korting, maar er was ook een 35%-korting-sticker bij. In plaats van € 9,99 betaalde je nu per lunchtrommel of beker slechts € 4,87, dat is een korting van 51%! Voor Hannah (ik weet het, ze is nog geen anderhalf) kocht ik alvast een lunchtrommel en een beker. Mocht de lunchset van Emily een keer kapot gaan, dan zou zij de nieuwe set kunnen gebruiken. Het was niet iets wat ik meteen nodig had, maar het is wel iets waarvan ik zeker weet dat we het in de toekomst gaan gebruiken.


LEGO

Tijdens een speciale Kruidvat-koopavond met 20% korting op LEGO en 30% extra korting probeerde ik wat LEGO te kopen, maar helaas; de website was traag, het lukte niet om bij de artikelen te komen of in te loggen en toen het aan het eind van de avond eindelijk wel lukte, waren de LEGO sets die ik wilde hebben – uiteraard – uitverkocht.

Bij Amazon bleek de prijs van de twee LEGO sets een stuk lager te liggen dan bij de Kruidvat, en omdat het de eerste keer was dat ik via de app van Amazon bestelde, kreeg ik € 7,50 extra korting! Daardoor hoefde ik nog minder te betalen dan ik bij de Kruidvat van plan was! Resultaat: een brandweerkazerne met een adviesprijs van € 59,99 en een laagste prijs ooit van € 35,99 scoorde ik voor slechts € 33,59! Voor de wegplaten van LEGO betaalde ik € 12,89 – deze kosten normaal gesproken tussen de € 14,99 en € 17,99 en de adviesprijs is € 19,99.

(En ja, inmiddels hebben we écht genoeg LEGO-cadeaus op voorraad voor onze kinderen. Deze sets zijn namelijk bedoeld voor een verjaardag in 2023.)

Scapino-outlet

Bij ons in de buurt zit een Scapino-outlet waar je normaal gesproken op alle artikelen 70% korting krijgt. Halverwege september was er een leegverkoopactie met nóg lagere prijzen.

 

Oude prijs Actieprijs
Onder € 10 € 1
€ 10 – € 20 € 2,50
€ 20 – € 50 € 5
€ 50 of meer € 10

Helaas lagen er bij de kinderschoenen vrijwel alleen sandalen. Ik kocht wel laarsjes voor Hannah van € 39,99 voor slechts € 5 (een extra paar schoenen in de winter lijkt me wel handig) en voor mezelf kocht ik een regenjas waar ik al een tijdje naar op zoek was – we willen immers ook in de regen vaker de fiets pakken. De originele prijs van de regenjas was € 49,99 en ik betaalde ook voor de regenjas maar € 5!

Stoepkrijt

Er staan nog steeds enkele artikelen bij alle Kruidvats met gele actiestickers, wat 50% korting betekent! Voor een doosje stoepkrijt van 24 stuks betaalde ik daardoor slechts € 0,74! (Alweer, want ik heb al eerder een doosje gekocht. Ideaal voor (goedkope) traktaties!) Dat is dus nog veel goedkoper dan de stoepkrijt bij budgetwinkels als Wibra ( € 1 voor 15 stuks), Zeeman en Action (€ 0,89 voor 15 stuks).

Videoland

Omdat RTLXL ermee gaat stoppen vanaf januari, was er in de maand september een speciaal aanbod: voor slechts € 0,99 per maand een jaar lang Videoland. Is het nodig? Niet echt. Is het een goede aanbieding? Dat wel. We hebben er lang over nagedacht, maar we zijn er nu al blij mee! We kunnen nu namelijk programma’s terugkijken zonder reclame! (En onze oudste is ook blij, want het nieuwste Paw Patrol-seizoen kan hij nu kijken.)

Wat waren jouw beste koopjes van september?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.