Ga naar de inhoud

Koopjes in april

  • door
koopjes in april

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in april? (Spoiler: Eindelijk vond ik weer wat goede koopjes in de winkels!)

Lenor wasparels

Al een tijdje was ik op zoek naar een goede aanbieding voor Lenor wasparels. Eerder waren ze regelmatig in de aanbieding bij de Kruidvat, bijvoorbeeld vier voor € 10, maar dat was nu al een tijdje geleden… Onlangs had ik de aanbieding drie voor € 10 gezien, maar dat vond ik te duur. En ineens stond er in mijn persoonlijke bonus van de Albert Heijn een aanbieding voor de wasparels: 1 + 2 gratis! Dat is nog een betere aanbieding dan vier voor € 10! (Mocht je voor deze wasparels trouwens een betaalbaar, maar goed alternatief weten, dan hoor ik dat graag!)

Zeeman T-shirts

Bij de Zeeman heb je wat – best wel leuke – shirts hangen voor kinderen, die € 2,49 kosten. Dankzij een aanbieding betaalde ik slechts € 5 voor drie écht wel leuke shirts voor Sam. Dat is maar € 1,67 per T-shirt!

Paaseieren

Eigenlijk vind ik paaseieren best wel duur. Een kilo voor € 3,99 in de aanbieding bij de Kruidvat of Trekpleister, die koop ik nog wel. Maar daarin zitten alleen ‘gewone’ paaseieren. Voor de speciale smaken moet je al snel € 2 of meer afrekenen voor 200 gram.

Behalve met Toogoodtogo! Nu moet je wel geluk hebben dat je een paasbox kunt scoren, want die komen niet vaak online. Gelukkig was ik op tijd om een paasbox van de HEMA te redden! Resultaat: bijna drie kilo paaseieren (en wat andere lekkernijen) in verschillende smaken voor maar € 5!

Opbergbox

Speelgoed moet opgeruimd worden – maar daar hebben we nog steeds geen perfect systeem voor gevonden. Omdat het speelgoed op Emily’s kamer nu los ligt (ze heeft niet veel, maar als er geen opbergdoos is dan is zelfs dat beetje te veel) was ik op zoek naar een opbergdoos. En die vond ik! Bij de Trekpleister scoorde ik een Paw Patrol-opbergbox voor slechts € 3,49! Een paar weken later lag (volgens mij) dezelfde versie bij Kruidvat in de winkel voor € 8,99.

 

Wat waren jouw beste koopjes in april?