Meteen naar de inhoud

Beste koopjes in februari

  • door
besparen op luiers - koopjes in februari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in februari? (Spoiler: ook in februari waren er helaas niet zoveel goede koopjes.)

Trekpleister-luiers

De Trekpleister-luiers krijgen een nieuwe verpakking! (Wat meestal betekent; ze worden ofwel slechter, ofwel er zitten er minder in een verpakking.) Op internet kwam ik tegen dat anderen maar € 2,50 hoefden te betalen per pak luiers. Bij onze Trekpleister kostten ze nog € 5 per pak, maar dat is nog altijd minder dan de laagste aanbiedingsprijs van € 6, dus de twee pakken die er nog stonden in de juiste maat heb ik meegenomen.

Update: er zitten er niet alleen minder in een verpakking, ook de kwaliteit is slechter geworden…

iELM-pakken

Na het succesvolle gebruik van het iELM-pak van Emily het afgelopen half jaar, besloot ik om voor alle drie de kinderen een iELM-pak aan te schaffen (voor Emily alvast een maat groter). iELM-pakken beginnen bij een prijs van ruim € 70, maar online hebben ze altijd pakken in de uitverkoop voor ongeveer een derde van die prijs. Zo kocht ik drie iELM-pakken, wat me inclusief verzending € 91,12 kostte. Goede aanbieding? Mwoah, niet echt, omdat het altijd wel verkrijgbaar is. Maar wel een van de koopjes die ik deze maand scoorde, en bovendien veel goedkoper dan drie iELM-pakken voor de originele (hoofd)prijs.

iELM.nl

K3-jurk

In de folder van de Wibra zag ik een K3-regenboogjurk staan. Wat wilde ik die graag voor Emily! Gelukkig waren er nog genoeg. Ik betaalde slechts € 2,99 voor deze K3-jurk. De nieuwste jurkjes (oké, wel in een andere kleur) zijn toch al snel (meer dan) € 30. De ‘oude’ jurkjes zijn gelukkig een stuk goedkoper verkrijgbaar.