Ga naar de inhoud

Beste koopjes in februari

  • door
besparen op luiers - koopjes in februari - beste koopjes van november

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in februari? (Spoiler: ook in februari waren er helaas niet zoveel goede koopjes.)

Trekpleister-luiers

De Trekpleister-luiers krijgen een nieuwe verpakking! (Wat meestal betekent; ze worden ofwel slechter, ofwel er zitten er minder in een verpakking.) Op internet kwam ik tegen dat anderen maar € 2,50 hoefden te betalen per pak luiers. Bij onze Trekpleister kostten ze nog € 5 per pak, maar dat is nog altijd minder dan de laagste aanbiedingsprijs van € 6, dus de twee pakken die er nog stonden in de juiste maat heb ik meegenomen.

Update: er zitten er niet alleen minder in een verpakking, ook de kwaliteit is slechter geworden…

iELM-pakken

Na het succesvolle gebruik van het iELM-pak van Emily het afgelopen half jaar, besloot ik om voor alle drie de kinderen een iELM-pak aan te schaffen (voor Emily alvast een maat groter). iELM-pakken beginnen bij een prijs van ruim € 70, maar online hebben ze altijd pakken in de uitverkoop voor ongeveer een derde van die prijs. Zo kocht ik drie iELM-pakken, wat me inclusief verzending € 91,12 kostte. Goede aanbieding? Mwoah, niet echt, omdat het altijd wel verkrijgbaar is. Maar wel een van de koopjes die ik deze maand scoorde, en bovendien veel goedkoper dan drie iELM-pakken voor de originele (hoofd)prijs.

iELM.nl

K3-jurk

In de folder van de Wibra zag ik een K3-regenboogjurk staan. Wat wilde ik die graag voor Emily! Gelukkig waren er nog genoeg. Ik betaalde slechts € 2,99 voor deze K3-jurk. De nieuwste jurkjes (oké, wel in een andere kleur) zijn toch al snel (meer dan) € 30. De ‘oude’ jurkjes zijn gelukkig een stuk goedkoper verkrijgbaar.

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.