Ga naar de inhoud

Lidl Too Good To Go

  • door
lidl too good to go

De boodschappen zijn duurder geworden de afgelopen maanden en daarom ben ik weer begonnen met Too Good To Go! Hoewel ik het vorig jaar steeds meer tegen vond vallen, wilde ik het toch nog een kans geven, omdat ik graag bespaar op boodschappen! Wel weet ik inmiddels waar ik wel pakketten wil scoren en waar niet. Mijn favoriet: Lidl Too Good To Go!

Lidl Too Good To Go

Afgelopen week had ik weer een Lidl Too Good To Go groente- en fruitbox en dit zat er allemaal in:

4 appels

2 bananen

2 rode ui

2 mandarijnen

1 kilo aardappels

2 avocado’s

1 koolrabi (ja, deze moest ik googelen want ik kende het écht niet)

1 prei

2 wortels

1 gele paprika

2 zoete rode paprika

1 courgette

1 komkommer

1 mineola

2 kiwi’s

De totale waarde zou boven de € 8,99 moeten liggen en ik denk wel dat dat klopt. Ik betaalde er slechts € 2,99 voor! Dat zou ik normaal al kwijt zijn geweest aan alleen het fruit dat er in zat, en nu had ik er ook nog voor twee avonden avondeten bij! (We hebben er een traybake van gemaakt en het was (bijna) voldoende voor twee avonden voor twee volwassenen.)

Wel heeft het vier avonden geduurd voordat ik eindelijk op tijd was om een Lidl Too Good To Go-box te scoren, want bij ons in de buurt zijn ze altijd binnen een minuut uitverkocht!

Broodboxen

Andere boxen waar ik fan van ben zijn broodboxen, maar niet van de bakker! Als ons brood echt bijna op is én we plaats hebben in de vriezer, dan neem ik weleens een broodbox. Uiteraard zit er meestal niet ons favoriete brood bij, en vaak is het wat minder gezond, maar voor slechts € 2,99 heb je minstens vijf broden! (Of, als ik tijd heb dan ga ik naar de Albert Heijn. Tegenwoordig liggen daar net na openingstijd de broden die overgebleven zijn van gisteren en die je voor een klein prijsje (€ 0,50 voor een heel brood of een zak broodjes, € 0,25 voor een half brood) mag meenemen!

Andere manieren om te besparen op boodschappen

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.