Ga naar de inhoud

Makkelijk geld verdienen

  • door
altijd met korting kopen - kinderbijslag voor een vierde kindje - kinderopvangtoeslag krijgen - makkelijk geld verdienen

Elke maand lukt het me om makkelijk extra geld te verdienen. Wil je weten hoe ik dat doe? In deze blog leg ik het je uit!

Koop jij spullen online? Vast wel! Wist je dat je bij veel websites cashbacks kunt krijgen? Dit betekent dat je een percentage van wat je uitgeeft terugkrijgt! Er zijn diverse websites die dit mogelijk maken, maar veel websites bieden nog meer mogelijkheden. Ik heb de bekendste voor je op een rijtje gezet.

CashbackXL

Via CashbackXL kun je bij heel veel webwinkels cashback ontvangen. Zelf maak ik hier vooral gebruik van bij kinderkleding – bijvoorbeeld bij Hema, TerStal, Scapino of C&A. Om deze cashback te ontvangen moet je altijd via de website van CashbackXL naar de betreffende webwinkel gaan.

Maar er is meer! Zo werkt CashbackXL bijvoorbeeld ook samen met verzekeringsmaatschappijen (bijvoorbeeld bij het wisselen van zorgverzekering) en telecomaanbieders. Wij zijn enkele maanden geleden overgestapt van telecomaanbieder via CashbackXL en kregen een cashback van maar liefst € 85! Het duurde wel een maand of twee voordat het werd goedgekeurd, maar dat was nog eens een mooi bedrag.

Bij CashbackXL kun je ervoor kiezen om het gespaarde bedrag uit te laten betalen op je bankrekening, óf je kunt het in cadeaubonnen laten uitbetalen; dan krijg je nóg meer waarde. Heb je bijvoorbeeld € 100 aan cashbacks verzameld, dan kun je dat uit laten betalen als € 100 of als € 104 in cadeaubonnen van Bol of een andere webshop.

En meldt iemand zich via jou aan bij CashbackXL? Dan krijg je daar € 2,50 voor! Zo kun je makkelijk geld verdienen!

Woolsocks

Woolsocks is, in tegenstelling tot de andere partijen, geen website maar een app. In deze app zie je regelmatig producten die je kunt kopen bij geselecteerde winkels. Daarna kun je de kassabon uploaden en krijg je het geld van het product terug.

Daarnaast is het bij Woolsocks mogelijk om cadeaubonnen te kopen – en daar heb je heel veel keuze! Bij de meeste cadeaubonnen krijg je 5% korting. Wij hebben geprobeerd om tijdens de verbouwing van de woning zoveel mogelijk te betalen met klusbonnen. Kopen we via Woolsocks een Kluscadeaukaart of een Huis en Tuin cadeaukaart? Dan krijgen we 5% terug! Zo kochten wij meerdere bonnen van € 150, en bij elke bon kregen we meteen na aankoop € 7,50 op ons Woolsocks-account. 5% lijkt misschien niet veel, maar als je bij een groot deel van je aankopen 5% terug krijgt, dan kan dat aardig oplopen.

Welke cadeaubonnen er meedoen? Er zijn bonnen die je bij meerdere winkels in kunt leveren, maar er zijn ook bonnen van specifieke winkels. Koop je iets online of in de winkel? Check dan altijd even of je via Woolsocks een cadeaubon kan kopen!

Ook kun je via de website van Woolsocks naar een webwinkel gaan om cashback te ontvangen. Het is dan echter wel belangrijk dat je winkelmandje nog niet gevuld is als je naar de website gaat en dat je de aankoop meteen via je telefoon doet. Omdat ik meestal online bestel via mijn laptop, gebruik ik daarvoor vaak andere cashbacksites.

Als je besluit om je bankrekening te koppelen aan Woolsocks, dan kun je daarmee extra geld verdienen! Pin jij in een winkel om af te rekenen, dan ziet Woolsocks dat; bij sommige winkels (zoals nu Jumbo, Action, Lidl, Hema en nog veel meer) krijg je dan geld terug! Ook al gaat het in veel gevallen maar om 0,5%, met een maximum van € 2,50 per maand, alle beetjes tellen mee!

Euroclix

Ook via Euroclix kun je cashbacks krijgen (maar dan in punten, die je later kunt laten uitbetalen), maar de percentages hierbij zijn meestal lager dan bij CashbackXL of Woolsocks. Wel zijn er bij Euroclix webwinkels die bij andere cashbacksites niet aangesloten zijn. Bestel je iets online? Dan is het altijd de moeite waard om te checken of je via een cashbacksite een percentage van je uitgaven terug kunt krijgen!

Daarnaast is het bij Euroclix mogelijk om punten te verdienen met een loterij, met het invullen van enquêtes en gokken op sportwedstrijden.

Wissel.nl

Op Wissel.nl kun je cadeaubonnen kopen én verkopen. Het is een soort ‘tweedehands’ cadeaubonnen website. Heb jij een cadeaubon waar je niets mee doet? Bijvoorbeeld omdat je nooit iets koopt bij dat bedrijf? Dan kun je deze bon inwisselen voor geld! Natuurlijk krijg je dan niet het gehele bedrag. Iemand anders kan de cadeaubon (via Wissel.nl) kopen – met korting.

Houd er wel rekening mee dat de cadeaubonnen op Wissel.nl vaak een beperkte geldigheidsduur hebben. Er staat altijd precies bij vermeld hoeveel maanden of dagen de bon nog geldig is. Is de cadeaubon niet lang meer geldig? Soms krijg je dan meer korting dan bij een langere geldigheid.

En let op: van anderen heb ik gehoord dat je goed naar de vervaldatum moet kijken. Koop je namelijk iets bij een webwinkel, wat je besluit te retourneren, dan komt het bedrag terug op je cadeaukaart te staan. De vervaldatum van de cadeaubon blijft dan hetzelfde, dus zorg dat je het bedrag op tijd besteedt! Ik koop voor de zekerheid daarom alleen bonnen op Wissel.nl als ik zeker weet dat ik het artikel niet ga retourneren, of als de bon een langere geldigheid heeft.

Wil jij makkelijk geld verdienen en word jij lid via mij? Dan krijg ik daar een extraatje voor! 

CashbackXL

Woolsocks:

Euroclix:

Aanbiedingen bij EuroClix

 

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.