Ga naar de inhoud

Online extra geld verdienen met Euroclix

  • door
online extra geld verdienen

Als student al wilde ik online extra geld verdienen, of ik probeerde te (be)sparen. Bij online aankopen zocht ik altijd naar kortingscodes en ik bestelde alleen online bij gratis verzendkosten. Verschillende online spaarprogramma’s en websites om geld te verdienen met enquêtes heb ik geprobeerd. Helaas duurde het altijd lang voor ik een uitbetaling bij elkaar had gespaard en de meeste spaarprogramma’s heb ik daarom opgegeven.

Er is echter één spaarprogramma waar ik al jarenlang lid van ben en waar ik wel heel tevreden over ben: EuroClix!

Wat is EuroClix?

EuroClix is een online spaarprogramma waar je punten (Clix) kunt verdienen. Deze Clix kun je laten uitbetalen zodra je de grens van 1.000 Clix hebt bereikt. Hoe meer Clix je hebt, hoe meer ze waard worden en er zijn verschillende manieren om Clix te verdienen.

Uitbetalingen

Het grote voordeel van EuroClix is dat je Clix meer waard worden als je langer doorspaart. Bij een uitbetaling van 1.000 Clix zijn deze €10,- waard, maar als je doorspaart tot 50.000 Clix, zijn deze zelfde 1.000 Clix €17 waard. Zoveel rente ontvang je niet op je spaarrekening!

Hoe kun je Clix verdienen?

  • Klikken op e-mails – Meestal ontvang je 1 Clix voor het klikken op de mail.
  • LotteryClix – Elke dag kun je een gratis lot activeren waarmee je een prijs kan winnen. Wekelijks worden er meer dan 2300 prijzen verloot, variërend van 1 tot 500 Clix.
  • Onderzoeken invullen – Gemiddeld één keer per week ontvang ik een via mail een vragenlijst van PanelClix, waarvoor je variërend van 30 tot 200 Clix ontvangt. Tip: niet alle vragenlijsten worden via mail verstuurd, als je regelmatig de website checkt staat er vaker een vragenlijst voor je klaar waardoor het sparen nog sneller gaat!
  • Online aankopen – Koop je vaak iets online? Ik wel! Over mijn online aankopen bij bijvoorbeeld Bol.com en Wehkamp ontvang ik een bepaald percentage over mijn bestelling terug in Clix! Maar denk ook aan het afsluiten van verzekeringen of abonnementen; hiervoor ontvang je leuke bedragen in Clix als je deze via EuroClix afsluit. Zo ontving ik bijvoorbeeld in december meer dan 1000 Clix door de nieuwe zorgverzekering via EuroClix af te sluiten. Omgerekend is dat €15,- bij een uitbetaling van 10.000 Clix! Bovendien is er een handige plug-in zodat je aan het EuroClix-icoontje in je browser altijd kunt zien of je op een website extra Clix kunt verdienen
  • Leden aanmelden – Voor elk lid dat zich via jou aanmeldt ontvang je 150 Clix. Bovendien krijg je ook 10% van wat zij maandelijks verdienen – en dit kost hun niets!

Wil jij ook online extra geld verdienen en heb je interesse om lid te worden van EuroClix? Word dan lid via mijn link! Dit kost jou niets, en allebei ontvangen we een bonus van 150 Clix (omgerekend €1,95). Voor mij een leuke bonus, en voor jou een mooi begin om Clix te gaan sparen.

Aanbiedingen bij webshops

 

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.