Ga naar de inhoud

Verrassingspakket bij Boekenvoordeel!

  • door
verrassingspakket bij boekenvoordeel

Onlangs in het winkelcentrum spotte ik dit verrassingspakket bij Boekenvoordeel! Het pakket, voor kinderen in de leeftijdsgroep drie tot zes jaar, of zes tot negen jaar, kostte € 6,99 en zou een minimale waarde hebben van € 15! Daar was ik wel benieuwd naar… Voor één kind zou ik zo’n pakket niet kopen, maar met drie kinderen in ongeveer deze leeftijdscategorie besloot ik om eens goed naar de pakketten te kijken.

verrassingspakket bij boekenvoordeel

Alle pakketten zijn verschillend

Hoewel alle pakketten ingepakt waren, kon je al redelijk goed zien wat erin zat – en elk pakket had een andere inhoud. Er waren in het filiaal waar ik was nog maar twee pakketten voor kinderen van zes tot negen jaar beschikbaar, maar omdat ik voor het andere pakket ging heb ik daar niet naar gekeken. In de pakketten zag ik afwisselend boekjes van Paw Patrol of Peppa Pig – allebei een succes hier –, knutselboekjes, volg-je-mij-boekjes (enorm succes hier!) en babyboekjes. Uiteindelijk koos ik voor het pakket waarin in elk geval één volg-je-mij-boekje zat. Die hadden we thuis al eentje en alle drie de kinderen vinden het boekje leuk.

Wat zat er in het pakket?

Natuurlijk had ik in de winkel al gezien dat er een boekje van Paw Patrol, van Woezel en Pip, een volg-je-mij-boekje en een babyboekje in zat. Maar toen ik thuis de verpakking opende kon ik pas echt zien wat ik eigenlijk gekocht had. Dit zat er allemaal in het pakket:

verrassingspakket bij boekenvoordeel

  • een mandala-kleurboek van Paw Patrol (voor Emily!)
  • een volg-je-mij-boekje (voor alle kinderen)
  • twee Woezel en Pip-activiteitenboeken
  • een babyboekje
  • een Paw Patrol-voorleesboek
  • een boekje met liedjes en een cd

Wat vond ik van het pakket? En was het het geld waard?

Heel eerlijk; het babyboekje vond ik zo slecht dat ik het niet eens cadeau durf te geven, dat ligt al op de stapel voor de kringloopwinkel of een boekenruilkastje. De waarde van dit boekje tel ik niet eens mee met het totaalbedrag.

Het Paw Patrol-kleurboek lijkt me heel leuk voor Emily! Het is bij de Boekenvoordeel zelf te koop voor € 4,99 (en bij Bol.com voor € 7,95). Ik weet nog niet wanneer ze dit gaat krijgen.

Het volg-je-mij-boekje (de reden waarom ik dit pakket had gekozen) kost normaal gesproken € 7,99 bij Boekenvoordeel (en bij Bol.com € 12,99). Dit boekje bewaar ik nog even in de kast, tot een verjaardag of als decembercadeautje.

De Woezel en Pip-activiteitenboeken zou ik zelf niet gekocht hebben, maar vind ik wel leuk voor Hannah. Deze zijn online los niet meer te krijgen, maar gezien de prijzen van de andere knutselboeken van Woezel en Pip ga ik ervan uit dat deze boeken € 2,99 of € 3,49 zouden kosten.

Het Paw Patrol-voorleesboek hebben we al, maar ik vind dit ideaal als cadeautje voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Veel kinderen in de klas van Sam zijn fan van Paw Patrol, dus als hij weer een kinderfeestje heeft dan kan ik hij dit boek geven met nog een kleinigheidje erbij. Dit boek werd eerder los verkocht bij Boekenvoordeel voor € 3,99.

Een boek met liedjes is precies wat we nodig hebben voor Hannah, want die is jaloers dat Emily een boekje met liedjes op haar kamer heeft. Dit boekje heeft, inclusief cd, een waarde van € 3,99. Die cd? Die ga ik misschien nog wel gebruiken in mijn auto. Dan hoor ik eens wat anders dan de muziek van Beerze Bulten

De totale waarde van het pakket is maar liefst € 27,44 (gekeken naar prijzen bij Boekenvoordeel) en dan heb ik het babyboekje niet eens meegerekend! Alleen al aan het volg-je-mij-boekje wat bij alle kinderen waarschijnlijk weer een succes gaat zijn, was ik meer kwijt geweest als ik het los had gekocht. Voor mij is dit pakket absoluut het geld waard!

Dus nu denk ik: zal ik nog zo’n verrassingspakket bij Boekenvoordeel gaan kopen…?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets koopt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.