Ga naar de inhoud

Doelen 2024

  • door
besparen op 31 december - doelen 2024

Afgelopen maart ben ik deze blog begonnen (al heb ik ook blogs toegevoegd die ik al jaren geleden een keer had geschreven). Deze blog is een hobby – en ik wil graag dat het zo blijft. Maar wel wil ik er iets mee bereiken. Wat ik wil bereiken, dat weet ik nog niet precies. Ik hoef er geen geld mee te verdienen, al zou dat natuurlijk wel leuk zijn. Ik wil jullie een kijkje geven in mijn leven als budgetmama, en ik vind het leuk om dingen met jullie te delen. Dat mijn website bezoekers de afgelopen maanden zijn toegenomen, dat is natuurlijk mooi! Het is zo leuk om te merken dat mijn blogs steeds vaker gelezen worden!

Doelen 2024

Wat ik met deze website precies wil bereiken dat weet ik niet. Ik vind het leuk om te doen – en ja, het zou heel leuk zijn om er geld mee te verdienen maar dat is (nu nog) niet wat ik wil. Om wel wat motivatie erin te houden en trots te kunnen zijn op mijn website, heb ik voor volgend jaar een aantal doelen gesteld. In 2024 wil ik:

  • minimaal drie blogs per twee weken publiceren
  • een X aantal uitbetalingen ontvangen van mijn affiliate-inkomsten (hoeveel, dat is nog te bepalen)
  • 10.000 bezoekers op mijn website (ter vergelijking; vorig jaar waren dat er ongeveer 5000)

Realistisch? Geen idee. Maar het is leuk om een doel te stellen en wat geld verdienen met een hobby is natuurlijk altijd een mooie bijkomstigheid. Als ik er écht serieus mee aan de slag wil gaan dan zal ik waarschijnlijk ook meer met social media moeten gaan doen, of met een mailinglist of op andere manieren mijn website gaan promoten – maar daar heb ik op dit moment nog geen zin in (en geen tijd voor).

Wat ik verder volgend jaar wil? Geen stress, gelukkig zijn, en meer tijd voor mijn kinderen. En verhuizen, want dat gaan we volgend jaar sowieso doen. Geen stress en meer tijd voor de kinderen zal waarschijnlijk pas daarna lukken. Op naar een gezond en gelukkig 2024 met dierbare momenten en voor ons een nieuwe woning waar we hopelijk tientallen jaren blijven wonen.