Meteen naar de inhoud

Beste koopjes in oktober

  • door
koopjes in oktober - koopjes in januari

Ik shop graag in de uitverkoop, maar van sommige koopjes word ik écht blij. Wat waren deze koopjes in oktober?

Kruidvat sale

Het was weer zover; tijd voor de Kruidvat sale! Ik kocht onder andere Bambino-sokjes (echt de enige sokjes die bij alle drie mijn kids altijd goed bleven zitten) met 50% korting. Daarnaast kocht ik Triominos Junior voor € 7,49. Een flinke korting vergeleken met de prijs bij bijvoorbeeld Bol.com. Daarnaast kocht ik ook het spel Mijn eerste doolhof voor slechts € 5,24!

 

Wibra

Wat een goede actie bij de Wibra! Vanwege het 65-jarige bestaan mocht je voor € 0,65 een Wibra-shopper kopen; op alles wat in die tas zat kreeg je 20% korting! Nu lijkt 20% misschien niet veel, maar er zijn Wibra-artikelen die nooit in de aanbieding zijn en die je nu met korting kon kopen. Wat dacht je van de legendarische vakjesbakjes van de Wibra? Daarnaast kocht ik onder andere inpakpapier voor 5 december, een molton en kerstkaarten (die zijn vóór Kerstmis ook nooit in de aanbieding).

 Scapino sale

Uitverkoop bij de Scapino! Online zag ik helaas niets leuks, maar in de winkel kwam ik de perfecte tussenjas tegen voor Sam. Ik heb de jas een maatje groter gekocht, zodat hij deze vanaf de lente kan dragen. De jas was slechts € 9.

Wat waren jouw beste koopjes in oktober?

Op deze pagina staan affiliate links. Als jij iets bestelt via een van deze links, ontvang ik een klein bedrag. Je steunt mij en mijn werk zonder dat het jou meer kost.